Gerelateerde artikelen

  • Rozen van papier en papieren rozen maken Rozen van papier en papieren rozen maken
  • Bijen houden tips en belangrijke informatie Bijen houden tips en belangrijke informatie
  • Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen
  • Uittips ideeën in 2016 Uittips ideeën in 2016
  • Winter beleven in Openluchtmuseum Arnhem Winter beleven in Openluchtmuseum Arnhem
  • Rozen maken van esdoorn bladeren Rozen maken van esdoorn bladeren
eropuit

Naakt recreatie in binnen- en buitenland

Naakt recreatie in de natuur

Naakt recreatie in Nederland en buitenland. Bijna twee miljoen mensen in Nederland zijn actieve naakt recreanten. Ieder jaar in januari vindt de Vakantiebeurs plaats in Utrecht en NFN (Naakt Federatie Nederland) is daarbij! De Jaarbeurs in Utrecht vult zich dan met duizenden mensen die alvast weg willen dromen bij het vooruitzicht van een ontspannen tijdelijk verblijf buitenshuis.

Naakt recreatie in binnen- en buitenland

Tussen alle mogelijke vakantiebestemmingen ontbreken naaktrecreatie en naturisme natuurlijk niet. Op het Naaktrecreatieplein staan, behalve een algemeen informatiepunt, ook een landenbalie, een reisbureau, en campingeigenaars uit diverse Europese landen die persoonlijk vertellen waarom hun terrein de ideale vakantiebestemming is. En natuurlijk zijn er van bijna alle Nederlandse naturistencampings en -verenigingen folders te krijgen.

genieten in Nederland
Naakt recreatie BRON foto : ANP / AD