U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Jongetje of meisje zien op pretecho

Jongetje of meisje zien op pretecho

Geschreven door Elenea
pixabay.com

pixabay.com

Jongetje of meisje is de vraag als je in verwachting ben. Zodra je weet dat je zwanger bent, struin je het internet af op zoek naar alles wat met zwanger zijn en baby’s te maken heeft. Het liefst koop je meteen kleertjes, richt je de babykamer in en ben je druk in de weer met het verzinnen van namen. Het verschilt per stel of ze het geslacht van hun kindje willen weten. Aan de ene kant is het natuurlijk een grotere verrassing als je het niet weet, maar aan de andere kant is het ook wel heel handig om te weten. Je kunt dan in ieder geval gericht shoppen. Ga je voor blauwe rompertjes of voor zacht roze. Kies je voor het stoere behang of juist voor het liefelijke meisjesachtige behang. Ook wat namen betreft is het wat makkelijker nadenken. Je hoeft het dan samen over slechts één naam eens te worden. Heb nog wel een naam achter de hand als back-up plan. Je weet het natuurlijk maar nooit.

Wanneer kun je het geslacht bepalen?

Ben jij te nieuwsgierig en kun je niet wachten tot de 20 weken echo? Dan kun je al eerder een pretecho laten maken. Bij een pretecho kunnen ze al vanaf 13 weken het geslacht bepalen. Dit is wel afhankelijk van de ligging en de ontwikkeling van je kindje. Er wordt vanuit verschillende kanten een echo gemaakt om met zoveel mogelijk zekerheid te kunnen zeggen of het een jongetje of een meisje wordt. Mocht je toch nog iets langer geduld hebben, laat dan met 16 weken een echo maken. Dan is het geslacht sowieso duidelijk. Daarnaast krijg je ontzettend mooie echobeelden van je kindje te zien.

4D echo

De nieuwste methode is de 4D echo. Dit geeft de 3D echo een heel nieuwe dimensie. Met deze echo kun jij je kindje live zien en het geeft duidelijke vormen van het baby’tje weer. Geen zwart-wit foto’s, maar mooie huidkleurige afbeeldingen. De neus, oren, ogen en mond zijn duidelijk zichtbaar. Heeft ze jouw ogen en mond of juist die van je partner? Hier kun je in ieder geval al lekker met je partner over discussiëren. Na afloop krijg je ook een USB stick mee met alle mooie foto’s en een filmpje. Zo kunnen jullie thuis zo vaak als jullie willen jullie kindje bekijken.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com