U bevindt zich hier: Home » eropuit » Fietsen en genieten in grote stad

Fietsen en genieten in grote stad

Geschreven door Elenea

fietsen en genieten, fiets huren in AmsterdamFietsen en genieten kan alleen als je een betrouwbare fiets hebt. Vanaf de lente is het heerlijk om op pad te gaan. Leuke musea bezoeken, prachtige wandelingen maken door de natuur en mooie steden bekijken.

Fietsen en genieten

Of een heerlijk stuk fietsen. Omdat Nederland een fietsland is, kan je vrijwel overal komen met de fiets. Speciaal voor dagjesmensen en fanatieke fietsers zijn er recreatieve fietsroutes uitgezet door heel Nederland. Deze zijn gemakkelijk te vinden door de bordjes met knooppunten. Van te voren kun je zelf bepalen hoe groot het rondje is dat je wilt fietsen en waar je allemaal langs wilt fietsen. Daarna hoef je alleen maar de nummers van de knooppunten te volgen en je hebt gegarandeerd een mooie fietstocht door bossen, polders en dorpjes.

Ook alle grote steden zijn berekend op fietsers en in de meeste gevallen zijn fietsers ook welkom in het centrum van de stad. Ga je dus een grote stad bekijken, zoals Amsterdam en is het ver lopen van de ene bezienswaardigheid naar de andere?
Neem dan de fiets! Op die manier verplaats je je gemakkelijk door de stad, zonder ook maar een ogenblik iets te missen van de sfeer. Bovendien blijf je in beweging en is de fiets een duurzame dus betere keuze voor het milieu dan bijvoorbeeld een taxi.

Je kunt er voor kiezen om jouw eigen fiets mee te nemen naar die plekken waar je wilt fietsen. Maar dat betekent wel dat je altijd een auto nodig hebt met fietsendrager, of je moet een vouwfiets aanschaffen. Gelukkig zijn er meerdere initiatieven die je het fietsen gemakkelijker maken. Huur bijvoorbeeld in de stad een fiets.

Dus stof jouw fiets weer af en verken het land, op zoek naar nieuwe mooie locaties!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com