U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Blaster zelf bouwen en personaliseren

Blaster zelf bouwen en personaliseren

Geschreven door Elenea

knex blastersBlasters die je zelf kunt bouwen, aanpassen en personaliseren zijn vanaf juni 2015 verkrijgbaar. Jongens en meiden vanaf 8 jaar maken hun eigen blaster met originele K’NEX onderdelen en een flinke dosis creativiteit. De verschillende sets zijn ook onderling met elkaar te combineren om de meest indrukwekkende, creatieve en doeltreffende blaster te maken. Natuurlijk zijn de blasters veilig in gebruik en kun je niemand bezeren met je blaster.
K’nex blasters hier bestellen.

Met originele K’NEX onderdelen en bijgeleverde handvat, loop en schuimpijlen zet je jouw blaster in een handomdraai in elkaar. De pijlen reiken tot wel 20 meter ver en zijn gemaakt van schuim en dus ongevaarlijk voor je tegenstanders. Het bijgeleverde ontwerp is niet de enige manier om de blaster in elkaar te zetten. Iedereen wordt uitgedaagd om hem naar eigen wens geheel te personaliseren. Zo wordt elke blaster uniek en beleef je keer op keer weer plezier aan het bouwen en personaliseren van je eigen speelgoed.

Blaster zelf bouwen en personaliseren

Er zijn zes verschillende sets verkrijgbaar en wanneer je sommige sets combineert kun je de meest creatieve en persoonlijke blasters maken. K-10X BouwsetK-10X Bouwset
De K-10X bouwset is de perfecte set om je K-FORCE verzameling mee te beginnen. De set bevat meer dan 75 onderdelen, waaronder diverse K’NEX bouwstukken, een patroonkamer, een handgreep, een voorlaadring en vijf schuimpijlen. Pas de blaster aan hoe jij hem wil hebben of combineer de bouwset met de Mini Cross set voor een dubbel zo coole blaster! Met de K-10X schiet je tot wel 22 meter ver op je tegenstanders! Mini Cross BouwsetMini Cross Bouwset
Bouw je eigen mini kruisboog blaster met Mini Cross! Deze set bevat ruim 60 onderdelen met daarin K’NEX bouwstenen, een patroonkamer, een handgreep, een voorlaadring en vijf schuimpijlen. Wanneer je deze set combineert met de K-10X set bouw je een extra gave K’NEX blaster! K-20X BouwsetK-20X Bouwset
Met de K-20X bouwset kun je niet één, niet twee, maar drie verschillende blasters maken! Ook kun je een schietschijf bouwen, waar je je schietvaardigheden op kunt oefenen. In de doos zitten meer dan 150 onderdelen, waaronder een patroonkamer, twee pijlhouders, een handgreep, een voorlaadring en vijf schuimpijlen. Battle Bow BouwsetBattle Bow Bouwset
Ben jij een Robin Hood in de dop? Dan is de boogset Battle Bow bij uitstek geschikt! Bouw jouw eigen geweldige blasters met de ruim 170 onderdelen, waaronder een patroonkamer, twee pijlhouders, een handgreep, een voorlaadring en vijf schuimpijlen. Kies voor één van de drie verschillende pijl en boog variaties of pas de boog naar je eigen wensen aan. Ook zitten er instructies bij om een schietschijf te maken.

Dual Cross Bouwset

Dual Cross Bouwset

Dual Cross Bouwset
Nog meer speelplezier vind je met de Dual Cross bouwset. Als je uitgekeken bent op één model, dan is er keuze uit maar liefst vijf verschillende basismodellen, waarmee je jouw eigen geweldige blaster kunt bouwen. Met deze uitgebreide set kun je ook een schietschijf bouwen om je schietkunsten verder mee te oefenen. De bouwset bevat ruim 350 onderdelen, waaronder twee patroonkamers, drie pijlhouders, twee handgrepen, twee voorlaadringen en zeven schuimpijlen. Mega Boom BouwsetMega Boom Bouwset
Niets is te gek met de Mega Boom bouwset! Met deze set bouw je uit 300 onderdelen maar liefst vijf verschillende gave modellen voor oneindig veel variatie. De schietschijf die je kunt bouwen maakt de set helemaal compleet en je bent klaar voor de ultieme K-FORCE strijd!

pijlenset

pijlenset

Pijlenset
Heb je liever nog meer munitie om af te schieten of zijn je pijlen op? Er is ook een pijlenset met 10 schuimpijlen én een schietschijf verkrijgbaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com