U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Maxi Cosi Dooky Hoody beschermt baby

Maxi Cosi Dooky Hoody beschermt baby

Geschreven door Elenea
bescherming uv maxi cosi

Maxi Cosi Dooky Hoody

Maxi Cosi Dooky Hoody past op iedere Maxi-Cosi en is verkrijgbaar in diverse leuke kleurtjes en designs. De meeste autostoeltjes koop je met een zwart kapje. Ze zien er vaak saai uit, zijn niet UV-beschermend en meestal open aan de zijkanten, waardoor baby’s kwetsbaar zijn. De Dooky Hoody lost dit op. Heb je een oud of tweedehands autostoeltje? Met de Dooky Hoody pimp je je Maxi-Cosi weer als nieuw.
Maxi Cosi Dooky Hoody hier bestellen.

Maxi-Cosi Dooky Hoody

Dooky Hoody

kleurrijk kapje maxi cosi

De Dooky Hoody is UV beschermend en filtert meer dan 99% van de schadelijke UVA en UVB stralen. Dooky Hoody is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren (blauw, roze en zwart) en 3 verschillende designs, zodat je altijd wel een passende Dooky Hoody bij je kinderwagen, buggy of Maxi-Cosi weet te vinden. Ook zijn er dekentjes verkrijgbaar in dezelfde designs voor een mooie match.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com