U bevindt zich hier: Home » eropuit » Kampeervaren is kamperen op het water

Kampeervaren is kamperen op het water

Geschreven door Elenea

kampeervarenKampeervaren is kamperen op een boot. Camping Waterhout in Almere had het eerste kampeervlot van Europa. Je bent dan niet gebonden aan een vaste plek. De kampeerboot is een eco-vriendelijk vaartuig met een elektrische fluistermotor. Dus een unieke manier om watersport te combineren met kamperen.

kampeervlot

Kampeervaren is kamperen op het water

Het kampeervlot is 5 meter lang en 2 1/2 meter breed en er staat een eenvoudige tunneltent op voor 3 personen. Aan boord zijn zitzakken, een vuurtafel (soort open haard) en barbeque. Overdag kan je de tent snel inklappen voor wat meer ruimte en omdat de diepgang maar tien centimeter is, kan hij overal worden aangelegd.
Vooralsnog alleen in Waterhout, aan het Weerwater in Almere.
Voor reserveren en meer informatie surf je naar waterhout.nl

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Leon april 19, 2010 - 7:48 pm

Ik vraag me af of je met het vlot wel mag varen. Ik zag op http://www.jijkan.nl/uitstapjes-per-thema/ontspannend-uitstapje/varend-vakantiehuis.html een optie, maar daar heb je een vaarbewijs voor nodig.

Reageer
Leon april 19, 2010 - 7:48 pm

Ik vraag me af of je met het vlot wel mag varen. Ik zag op http://www.jijkan.nl/uitstapjes-per-thema/ontspannend-uitstapje/varend-vakantiehuis.html een optie, maar daar heb je een vaarbewijs voor nodig.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com