U bevindt zich hier: Home » beurzen en Events » Grootste verzamelbeurs in Utrecht

Grootste verzamelbeurs in Utrecht

Geschreven door Elenea
urenwerk.blogspot.nl

urenwerk.blogspot.nl

Grootste verzamelbeurs is de halfjaarlijkse verzamelbeurs en wordt georganiseerd met meer dan 2000 kramen verdeeld over 6 hallen. Je kunt er alles vinden van wat er maar te verzamelen is, van porseleinen poppen tot design artikelen, en van serviesgoed tot zakhorloges.

Grootste verzamelbeurs

Snuffel jij graag in antiek en curiosazaken, verzamel je of wil je gewoon een gezellig dagje rondsnuffelen en unieke items zoeken, dan is deze halfjaarlijkse VerzamelaarsJaarbeurs een waar paradijs. Bovendien zijn er het hele weekend speciale tentoonstellingen, presentaties, demonstraties en signeersessies.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?