U bevindt zich hier: Home » gezondheid en kind » Astma en allergie voorkomen

Astma en allergie voorkomen

Geschreven door Elenea
feelgrafix.com

feelgrafix.com

Astma en allergie voorkomen is ook iets om aan te denken als je zwanger bent: Zwangere vrouwen die regelmatig appels en vis eten, verlagen hiermee de kans op astma en allergie bij hun kind. Voor dit onderzoek werd bij ruim 1200 kinderen van 5 jaar de longfunctie onderzocht en werden allergietesten afgenomen. De moeders van deze kinderen hadden tijdens de zwangerschap een vragenlijst over hun voeding ingevuld. Daarnaast werd gekeken naar het voedingspatroon van de kinderen.

Astma en allergie voorkomen

Kinderen van wie de moeder tijdens de zwangerschap vier of meer appels per week at, hadden op 5-jarige leeftijd minder vaak last van astma dan kinderen van wie de moeder maximaal één appel per week had gegeten. Daarnaast bleek de kans op eczeem lager te zijn wanneer de moeder gedurende de zwangerschap minstens één keer per week vis op het menu had staan. Meer info :

TIP: natuurlijk de schil van de appels goed schoonmaken !!!

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Babs december 29, 2007 - 11:23 pm

je kan ook overdrijven met alle informatie die gegeven worden op deze pagina.
vis en appel zijn heel gezond en jaren hebben veel aanstaande moeders deze gegeten en hier kom je tegen dat het niet goed is. wat een onzin.
Cola nooit van gehoord dat het slecht is.
waar halen jullie deze informatie vandaan?

Reageer
Ellen december 30, 2007 - 11:56 am

Overdrijven is inderdaad nooit goed, zie de links in bovenstaande tekst voor de bronnen! Maar volgens mij heb je niet goed gelezen. Het is juist goed om appels te eten omdat je dan de kans op astma en allergie verlaagt.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com