U bevindt zich hier: Home » kinderfeest » Verkleedkleren zelf maken

Verkleedkleren zelf maken

Geschreven door Elenea

Verkleedkleren zelf maken is natuurlijk super handig als je kinderen hebt die zich graag verkleden. Is kleding maken een onmogelijke opgave voor je, maar ben je wel handig en wil je snel een schattig elfjesjurkje of een stoere Peter Pan-outfit maken?

verkleedkleren zelf maken

Verkleedkleren zelf maken

Ik stond laatst voor een stoffenkraam biedt lezers meer dan 80 textielideeën om in een handomdraai een grappige of feestelijke outfit te maken voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar. Zonder technische kennis en met soms niet meer dan een draad, wat lijm en een spuitbus verf tover je in een uurtje een als kabouter verklede koter te voorschijn.

Als extra geeft dit creatieve zelfmaakboek tientallen stylingtips om van de kinderkamer of speelhoek een echt eigen plek te maken. Met leuke ideeën voor een heuse sterrenkok-outfit, een indianenpak of zachte paddestoelkrukjes levert dit snelle stylingboek toptips voor creatieve ouders en hun verklede kinderen.

verkleedkleren zelf maken 1

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com