U bevindt zich hier: Home » gezondheid en kind » Schommel en bolderwagen kopen

Schommel en bolderwagen kopen

Geschreven door Elenea

Schommel en bolderwagen kopen dan let je extra goed op de kwaliteitseisen. De Multi Kids schommels zijn al jaren een succes bij kinderen en ouders. Voor steppen, bolderwagens, skateramps, kaptafels, houten speelgoed, sleeën,  en nog veel meer neem je een kijkje bij Active-Kids.

Schommel en bolderwagen kopen

grote schommelVooral deze grote ergonomische kinderschommel vind ik leuk. Het is de eerste schommel waar kinderen met zijn allen tegelijk op kunnen spelen! Het maakt niet uit of de kinderen staan, zitten of liggen op de schommel.
Deze schommels, met vier ophangpunten en een stabiele en stevig net, zijn een ware attractie  voor de kinderen.  De Multi Kids schommel past aan elk (stevig) schommelframe. Je hoeft dus niet perse een nieuw of ander schommelframe aan te schaffen om deze schommels te kunnen gebruiken

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com