U bevindt zich hier: Home » moeders » Schoolreisje organiseren tips

Schoolreisje organiseren tips

Geschreven door Elenea
yoand.biz

yoand.biz

Schoolreisje organiseren tips want aan een schoolreis gaat heel wat organisatie vooraf. Wie de klus eerder klaarde, weet dat het bepalen van het reisdoel slechts een onderdeel is van de hele organisatie. Er moet aan veel worden gedacht: financiën, veiligheid, verzekeringen, regels , vervoer, begeleiding…

Schoolreisje organiseren tips

Voor kinderen is de schoolreis het hoogtepunt van het schooljaar. Maar ouders zien naast al het plezier ook de gevaren: valpartijen, verkeersongelukken, onvoldoende begeleiding. Een goede organisatie neemt veel onrust en zorg weg.  Daarom is het slim en handig om de benodigde stappen goed door te lezen. Het helpt ouders in schoolreiscommissies en de school bij een zorgvuldige voorbereiding van de schoolreis, zodat het een geslaagde dag wordt voor iedereen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com