U bevindt zich hier: Home » actueel » Libelle Zomerweek 2015 is Spaans feest

Libelle Zomerweek 2015 is Spaans feest

Geschreven door Elenea
imgkid.com/mexican-maracas.

imgkid.com/mexican-maracas.

Libelle Zomerweek 2015 heeft het motto ‘Fiesta del Sol’. Een feest met lange tafels vol heerlijke olijven, ham, paella en sangria, temperamentvolle flamencodansers, hartstochtelijke gitaarmuziek en zonovergoten terrassen. Daarmee barst het jaarlijkse feestje van Libelle in mei weer los: dansen, eten, bijpraten en (work)shoppen. Kortom: een dagje genieten van het goede leven. Voor één week ligt er aan het IJmeer een stukje Zuid Spanje. Libelle opent de deuren van haar Zomerweek op maandagochtend 18 mei 2015.

Libelle Zomerweek 2015

libelle zomerweek feestHet Almeerderstrand wordt tijdens de Zomerweek getransformeerd naar een stukje Zuid Spanje. Een week lang kunnen bezoekers zich wanen in zonnig Andalusië en genieten van artiesten, workshops, hapjes en drankjes, modeshows & winkels.

Artiesten
Zoals ieder jaar kunnen de bezoekers genieten van vele optredens van bekende artiesten. Zo maken dit jaar onder andere Lange Frans, Shirma Rouse, Ruth Jacott, Charly Luske en de 3J’s hun opwachting en geven zij een extra feestelijk tintje aan de Libelle Zomerweek.

Van 18 t/m 24 mei 2015
Lieve moeders, zet alvast in je agenda, nodig je vriendinnen uit, regel oppas en koop nu een kaartje met korting. voor het jaarlijkse Libelle Zomerweek feest :  editie Fiësta del Sol, op het Almeerderstrand en is dagelijks geopend van 10.00 uur – 18.00 uur.
Meer informatie over het programma is te vinden op libellezomerweek.nl.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com