U bevindt zich hier: Home » eropuit » Speeltuin en dierentuin Kabouterland

Speeltuin en dierentuin Kabouterland

Geschreven door Elenea
speeltuin en dierentuin

Speeltuin en dierentuin Kabouterland

Speeltuin en dierentuin waar je dolend door een geheimzinnig konijnenhol, de kabouters van dichtbij kunt bespieden. Maak een spannende tocht door de trollengrot, loop via een overdekt wandelpad langs bijzondere planten en leuke kleine exotische dieren naar de raadselachtige kasteelruïne.

Speeltuin en dierentuin Kabouterland

Kabouterland heeft volop speeltuin plezier; zowel binnen als buiten, omgeven door gezellige terrasjes en picknickplekken. Neem ook een kijkje in onze onderaardse winkel.

Eerst het leven van de kabouters en hun dierenvriendjes bekijken en dan eindeloos spelen in verschillende speeltuinen, zowel binnen als buiten. Dat is dus een heerlijk familieuitje.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Johanna januari 6, 2011 - 4:39 pm

Zelf was ik een trouw bezoekster van Kabouterland, het was er mooi en de eigenaren hadden het park met liefde gebouwd, ook de dieren waren in een uitstekende conditie en het park was voor jong en oud bijzonder leuk om te bezoeken, helaas zijn er nu andere eigenaren die Kabouterland runnen en het is er absoluut slechter en ik mag wel zeggen echt slecht op geworden, in de folder staat dat het park in de wintermaanden op woensdag, zaterdag en zondag open is maar dat is nu echt niet meer zo, kleine kinderen en echtparen die het park willen bezoeken staan voor een dichte deur zoals mij met mijn kleinkind overkwam, er hangt een simpel briefje met de mededeling Januari en Februari gesloten. Als de nieuwe eigenaren graag om de een of andere duistere reden failliet willen gaan dan moeten ze hier vooral mee doorgaan dan lukt het ze vast wel. Het is voor mij een enorme teleurstelling dat het eens zo mooie Kabouterland op deze manier kapot gemaakt wordt.

Reageer
Johanna januari 6, 2011 - 4:39 pm

Zelf was ik een trouw bezoekster van Kabouterland, het was er mooi en de eigenaren hadden het park met liefde gebouwd, ook de dieren waren in een uitstekende conditie en het park was voor jong en oud bijzonder leuk om te bezoeken, helaas zijn er nu andere eigenaren die Kabouterland runnen en het is er absoluut slechter en ik mag wel zeggen echt slecht op geworden, in de folder staat dat het park in de wintermaanden op woensdag, zaterdag en zondag open is maar dat is nu echt niet meer zo, kleine kinderen en echtparen die het park willen bezoeken staan voor een dichte deur zoals mij met mijn kleinkind overkwam, er hangt een simpel briefje met de mededeling Januari en Februari gesloten. Als de nieuwe eigenaren graag om de een of andere duistere reden failliet willen gaan dan moeten ze hier vooral mee doorgaan dan lukt het ze vast wel. Het is voor mij een enorme teleurstelling dat het eens zo mooie Kabouterland op deze manier kapot gemaakt wordt.

Reageer
Judith Spijkerman april 5, 2011 - 11:43 am

Beste Joanna,

Wat vervelend dat u voor een dichte deur heeft gestaan. Ik ken de nieuwe eigenaren en ik ben van mening dat deze mensen met heel veel liefde deze maanden hebben gebruikt om het park nog mooier en nog aantrekkelijker te maken! Een bedrijf overnemen en een doorstart maken die winstgevend zal zijn is nou eenmaal een tijdrovende bezigheid. De wintertijd is een tijdstip bij uitstek om renovaties en verbouwingen door te voeren. Waren deze nieuwe eigenaren er niet geweest dan was kabouterland verleden tijd. Hopelijk kunt u het hen vergeven en weer eens een kijkje komen nemen.

Reageer
Judith Spijkerman april 5, 2011 - 11:43 am

Beste Joanna,

Wat vervelend dat u voor een dichte deur heeft gestaan. Ik ken de nieuwe eigenaren en ik ben van mening dat deze mensen met heel veel liefde deze maanden hebben gebruikt om het park nog mooier en nog aantrekkelijker te maken! Een bedrijf overnemen en een doorstart maken die winstgevend zal zijn is nou eenmaal een tijdrovende bezigheid. De wintertijd is een tijdstip bij uitstek om renovaties en verbouwingen door te voeren. Waren deze nieuwe eigenaren er niet geweest dan was kabouterland verleden tijd. Hopelijk kunt u het hen vergeven en weer eens een kijkje komen nemen.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com