U bevindt zich hier: Home » cultureel » Maritiem feest is gezellig dagje uit

Maritiem feest is gezellig dagje uit

Geschreven door Elenea
tina-george.com

tina-george.com

Maritiem feest in Harderwijk heet Aaltjesdagen en is een jaarlijks, meerdaags festival in Harderwijk, dat sinds 1983 iedere tweede zaterdag van juni plaatsvindt. Het festival met muziek, cultuur en braderie staat bol van de gezelligheid.

Maritiem feest in Harderwijk

Het grootste evenement van Harderwijk en omgeving zijn de jaarlijkse drie Aaltjesdagen in de maand juni. Dit is een maritiem cultuurfeest op de boulevard met tientallen kraampjes waar o.a. de aaltjes (haring) verkocht worden. Met name aan de haven is het genieten van de  botters, waterskiërs en bungeejumpen. Op de markt en omgeving kan je volop genieten van gezellige terrassen en muziekbands. Dus lekker eten, varen, fietsen, dolfijnen kijken en relaxen in de sauna, dus alle ingrediënten voor een gezellig maritiem dagje uit. Surf voor alle informatie naar aaltjesdagen.nl

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com