Gerelateerde artikelen

  • Tekenboeken voor jongens en meisjes Tekenboeken voor jongens en meisjes
  • Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren
  • Zandkastelen bouwen met de kinderen Zandkastelen bouwen met de kinderen
  • Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin
  • Stippentechniek voor en met kinderen Stippentechniek voor en met kinderen
  • Persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen Persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen
eropuit

Zee aquarium Sea Life Scheveningen

eropuit zee aquarium Scheveningen sea lifeZee aquarium Scheveningen bezoeken en de verrassende onderwaterwereld ontdekken doe je in Sea Life Scheveningen. Wij zijn er geweest met onze kleinkinderen en we hebben genoten van alle mooie kleuren en waterdieren. De kinderen hadden een stempelboekje waar ze stempels in konden verzamelen, zodat we niets zouden missen. Aan het einde van ons bezoek lieten de kinderen het vol gestempelde boekje zien en kregen een kleine verrassing.

eropuit zee aquarium Scheveningen 7

Dit is een groot zee-aquarium aan de boulevard van Scheveningen (Den Haag). De meer dan 25 Sea Life centra in Europa zijn de nummer 1 aquaria van de wereld en vormen een ideale (en vriendelijke) kennismaking met de vele mysterieuze en wonderbaarlijke bewoners van de wereldzeeën en de oceanen. SEA LIFE komt tevens op voor het behoud van de zee en maakt de bezoeker hiervan bewust. De combinatie van ongeëvenaarde aquarium technieken, biologische kennis en een vakkundig entertainment team zorgen voor een spectaculaire reis door Europese en Tropische wateren.

eropuit zee aquarium Scheveningen Sea Life 1

Zee aquarium Scheveningen

Er zwemmen roggen, haaien, zeesterren, piranha’s en nog veel meer. Loop door de onderwatertunnel en zie de zeeschildpad vlak boven je hoofd zwemmen. Ontmoet ook de otters Sien & Saartje!
Er is nu ook een pinguïnverblijf met 6 Humboldt pinguïns. Er zijn 2 koppeltjes ( Locke & Kiki en Jip & Janneke) en twee broertjes (Alfred & Luna). Qua leeftijd variëren ze tussen de 5 en 14 jaar. De pinguïns zijn zorgvuldig geselecteerd uit andere kolonies van andere dierentuinen en Sea Life centres. Later komen er meer pinguïns bij. De pinguïns worden 2x per dag gevoerd om 11.30 en 15.00 uur.
SEA LIFE Scheveningen is dagelijks geopend om 10.00 – 18.00 uur.
Meer informatie bij sealife scheveningen.

eropuit zee aquarium Scheveningen 5a
eropuit zee aquarium Scheveningen 8 eropuit zee aquarium Scheveningen 6 eropuit zee aquarium Scheveningen 3 eropuit zee aquarium Scheveningen 2 eropuit zee aquarium Scheveningen 1
eropuit zee aquarium Scheveningen 9a