U bevindt zich hier: Home » moeders » Betaalbare uitstapjes met kinderen

Betaalbare uitstapjes met kinderen

Geschreven door Elenea

betaalbaar dagje uitBetaalbare uitstapjes met kinderen in Nedwerland en vlak over de grens. Als ouder wil je ook wel eens iets anders dan pretparken en overdekte speeltuinen voor een gezellig én betaalbaar dagje uit. In Kidsproof dagje uit gids staan ruim 100 tips waar ouders niet alleen hun kinderen, maar ook zichzelf een plezier mee doen.
De uitjes zijn onderverdeeld in vijf hoofdstukken: aan het water, in het bos, bij de boer, in de stad en – als het regent. Ook handig: per uitje wordt aangegeven wanneer de locatie geopend is, hoeveel het kost en voor welke leeftijd het geschikt is.

Betaalbare uitstapjes

  • Kidsproof weekend weg
    In deze gids vind je 90 logeeradressen aan het water, in het bos, bij de boer en in de stad. Je kunt kiezen uit bijzondere accommodaties, familiehotels, huizen voor kleine en grote groepen, campings enzovoort. En allemaal kidsproof.
  • Bekijk alle kidsproof gidsen zoals: kamperen, zonvakanties, naar Amsterdam ……
  • Kidsproof Familyplanner
    Met de nieuwe Kidsproof Familyplanner weet je zeker dat je niets meer vergeet.
    De weekkalender loopt van september 2015 tot en  met december 2016 en heeft ruimte voor zes personen!  Ook is er plaats voor notities, en geeft de kalender je tips voor een gezellig dagje uit met het  hele gezin. Plus een vel vol leuke stickers voor de  kids. Veel plezier!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com