U bevindt zich hier: Home » attracties » Sneeuwplezier ook in de zomer bij Skidome

Sneeuwplezier ook in de zomer bij Skidome

Geschreven door Elenea

Sneeuwplezier ook in de zomerSneeuwplezier in attractiepark en ook nog eens het gezelligste sneeuwattractiepark van Nederland en Belgiëis Skidome in Rucphen. Je kunt er van alles doen van vrij skiën, schaatsen of snowboarden tot het volgen van een cursus. Ook worden er regelmatig familiedagen georganiseerd om met het hele gezin voor een gereduceerde prijs een dagje uit te zijn. Tijdens het zomerseizoen gewoon 7 dagen per week open!

Sneeuwplezier attractiepark Skidome

Voor het koelste dagje uit en wintersportplezier ga je naar Skidôme. Zij bieden ultiem sneeuwplezier voor jong en oud, beginners en gevorderden. De skipistes van Skidôme Rucphen en Terneuzen zijn 365 dagen per jaar geopend.
Kijk voor alle mogelijkheden en informatie bij skidome.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?