U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Geboortekaartje of trouwkaartje

Geboortekaartje of trouwkaartje

Geschreven door Elenea

geboortekaartjeGeboortekaartje of trouwkaartje, het leukste is als je een originele keuze maakt. Een passend adres voor sprookjesachtige geboortekaartjes vind ik grootzus.nl. De beelden zijn opgebouwd uit illustraties, ouderwetse plaatjes, eigentijdse vormen en sprekende kleuren.

Geboortekaartje of trouwkaartje

grootzus.nl

grootzus.nl

Illustrator is Francien Fromme. Ze maakt fantasievolle collagekunst. Ze creëert droomwerelden waarin vaak grappige en lieve dieren, popjes, bloemen en kinderen figureren. Bij elkaar geraapt uit een enorme geschiedenis van illustraties, zelfgemaakt of uit bijzondere boeken, omgebogen naar haar eigen sprookje.

Grootzus heeft een eigen lijn van ansichtkaarten, trouw- en geboortekaarten. De ontwerpen kunnen ook worden toegepast op een lampje of schilderij.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com