Gerelateerde artikelen

  • Hoe kinderkamer origineel maken en houden Hoe kinderkamer origineel maken en houden
  • Kelly bag van Hermes als bouwplaat tas Kelly bag van Hermes als bouwplaat tas
  • Unieke collages van creatieve vormgeefster Unieke collages van creatieve vormgeefster
  • Origineel sieraad zijn de vergulde nietjes Origineel sieraad zijn de vergulde nietjes
  • Start bevalling tweeling in tekening Start bevalling tweeling in tekening
  • Lamp borduren met borduurpatroon Lamp borduren met borduurpatroon
moeders

Geboortekaartje of trouwkaartje

geboortekaartjeGeboortekaartje of trouwkaartje, het leukste is als je een originele keuze maakt. Een passend adres voor sprookjesachtige geboortekaartjes vind ik grootzus.nl. De beelden zijn opgebouwd uit illustraties, ouderwetse plaatjes, eigentijdse vormen en sprekende kleuren.

Geboortekaartje of trouwkaartje

grootzus.nl
grootzus.nl

Illustrator is Francien Fromme. Ze maakt fantasievolle collagekunst. Ze creƫert droomwerelden waarin vaak grappige en lieve dieren, popjes, bloemen en kinderen figureren. Bij elkaar geraapt uit een enorme geschiedenis van illustraties, zelfgemaakt of uit bijzondere boeken, omgebogen naar haar eigen sprookje.

Grootzus heeft een eigen lijn van ansichtkaarten, trouw- en geboortekaarten. De ontwerpen kunnen ook worden toegepast op een lampje of schilderij.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?