U bevindt zich hier: Home » eropuit » Huifkar huren is genieten van natuur

Huifkar huren is genieten van natuur

Geschreven door Elenea

Huifkar hurenHuifkar huren want de kinderen vinden het maken van een huifkartocht geweldig. Met het gezin genieten van de natuur. Je kan zelfs een huifkarvakantie boeken, waarbij je in een horsavan (vierpersoonscaravan met luifel e.a.)  van camping naar camping trekt.

Huifkar huren is genieten van natuur

Zo is er het prachtige natuurgebied Het Lutterzand, waarin het riviertje De Dinkel een grillige grens vormt tussen de lager gelegen stroomdalgraslanden en een hoger gelegen stuifzandgebied. De steile oevers vormen een bron van informatie over de geschiedenis van het Dinkeldal vanaf de laatste ijstijd. In het Lutterzand groeien prachtige jeneverbesstruiken of zoals de Twentenaar ze noemt ‘woaghoalt”, terwijl het verder landschap wordt afgewisseld met grillige vliegdennen, grove dennenbossen en heidevelden 

Het natuurgebied “Het Springendal” ligt nabij het stadje Ootmarsum en tegen de Duitse grens. Het is een vogelrijkgebied met een bijzondere flora. Lees meer bij natuur.

Je verzorgt het paard zelf en je komt op de mooiste plekjes.
Voor alle informatie surf je naar huifkarverhuur.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com