U bevindt zich hier: Home » agenda toen en nu » Openlucht theater met allure

Openlucht theater met allure

Geschreven door Elenea

openlucht theaterOpenlucht theater met nieuw gecomponeerde religieuze muziek en monumentale decors en prachtige historiegetrouwe kostuums. De opvoering van Passiespelen is een waar spektakel. Elke vijf jaar worden in Openluchttheater De Doolhof in Tegelen de laatste dagen van Jezus met meer dan 400 medewerkers opgevoerd. De uitvoering duurt ongeveer 3 uur, inclusief een pauze van 30 minuten.

  • Alle zondagen van zondag 10 mei t/m zondag 13 september 2015 om 14.30 uur
  • op Hemelvaartsdag donderdag 14 mei 2015 om 14.30 uur
  • op Pinkstermaandag 25 mei 2015 om 14.30 uur
  • verder op de zaterdagen van 18 juli t/m zaterdag 8 augustus 2015 om 18.30 uur.

Openlucht theater met allure

Het Openluchttheater De Doolhof in Tegelen speelt ‘Lente in Galilea’. Dit passiespel tilt de universele thematiek van het lijdensverhaal van Jezus naar het hier en nu. Vertrouwen en toewijding, verraad en verdriet, maar vooral ook hoop en liefde staan centraal in een aangrijpende theatergebeurtenis die niemand onberoerd zal laten.

Voor meer informatie surf je naar passiespelen.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com