U bevindt zich hier: Home » hobby » Poppenkast en poppen maken

Poppenkast en poppen maken

Geschreven door Elenea
Poppenkast en poppen maken

karwei.nl

Poppenkast maken kan op verschillende manieren. Van de traditionele houten kast tot een poppentheater gemaakt van rest materialen.
Waarom is het goed dat kinderen poppenkast spel kijken en zelf spelen.
Kinderen vergroten hun taalontwikkeling, sociaal emotionele ontwikkeling en ze oefenen interactie. Ze ervaren hoe het is om aan te sturen of om te volgen. Door zelf poppenkast te spelen ontwikkelen ze het inlevingsvermogen, want ze verplaatsen zich in de pop en in het verhaal.

parentingfuneveryday.com

parentingfuneveryday.com

Poppenkast maken

bimbamboozle.com

bimbamboozle.com/funforkids/makepunch.htm

 

Gerelateerde artikelen

5 reacties

mij september 13, 2006 - 10:35 am

yes..eindelijk eens iets waar het duidelijk op staat, hoe je zo’n pop maakt

Reageer
wesley februari 13, 2007 - 6:00 pm

ik heb eens een vraag heb je soms afbeeldingen van houten figuren of houten dingen?

dank u vriendelijk!!!

Reageer
Elenea februari 13, 2007 - 7:40 pm

@Wesley. Typ het woord hout of houten in het invulveld bij zoeken in de linkerkolom, en je vindt alles wat met hobby en hout te maken heeft. Je kan daarna ook flink naar beneden scrollen om uit deze artikelen te zoeken.

Reageer
Chris juni 15, 2007 - 2:12 pm

Ik wil graag van papier mache poppenkastpoppen maken. Ik heb alleen geen idee hoe ik dat moet doen.
Kunnen jullie mij helpen?

Weten jullie waar evt cursussen in omgeving van Rotterdam worden gegeven?

Groetjes,

Reageer
Jeroen juni 30, 2008 - 4:58 pm

Ik ben op zoek naar een basiscursus ‘zelf houten speelgoed’ maken. Waarschijnlijk bestaat die niet, ik heb al moeite met het vinden van een basiscursus houtbewerking in mijn regio 😉 Zie ook mijn vraag op mijn blog.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com