Gerelateerde artikelen

  • Recept tartiflette voor lekkere ovenschotel Recept tartiflette voor lekkere ovenschotel
  • Recept verse ijsthee, munt en sinaasappel Recept verse ijsthee, munt en sinaasappel
  • Buitendouche in de tuin zelf maken Buitendouche in de tuin zelf maken
  • Pareo als rok en top met werkbeschrijving Pareo als rok en top met werkbeschrijving
  • Zomerweek Libelle gratis kaarten winnen Zomerweek Libelle gratis kaarten winnen
  • Kalebas als vogelhuisje of voederbakje Kalebas als vogelhuisje of voederbakje
moeders

Finishing touch voor zomerse tuin

tuinbeelden-expert.nl
tuinbeelden-expert.nl

Finishing touch voor je zomerse tuin, want nu de zomer voor de deur staat wil iedereen steeds meer tijd in de geliefde tuin of op het mooie balkon doorbrengen. Dan is niets leuker om de aankleding van je tuin of balkon weer eens onder handen te nemen en de inrichting helemaal om te gooien. Je denkt dan natuurlijk aan nieuwe, frisse bloemen en planten, maar heb je de mogelijkheid wel eens overwogen om een tuinbeeld of tuinornament aan te schaffen? Hiermee maak je de inrichting van je tuin helemaal af met een eenvoudige aanpassing, maar het geeft je buitenruimte toch een heel ander aangezicht!

Finishing touch voor zomerse tuin

Tuinbeelden zijn er tegenwoordig in alle prijsklassen, omdat ze van goedkopere of duurdere materialen gemaakt worden. Veel mensen zijn wel gecharmeerd van bronzen tuinbeelden in abstracte vormen, zoals bovenstaand beeld ‘Liefdespaar in zwart brons’. Een prachtig beeld van echt brons, dat een vleugje elegantie en romantiek aan je tuin zal toevoegen!

Bronzen beelden hebben vaak een abstracte vormgeving, en verbeelden andere keren juist een bijna levensecht persoon of dier. En wie de bronzen beelden aan de dure kant vindt, die heeft nog genoeg keuze bij de beelden van beton of kunststof. Deze materialen zijn een stuk goedkoper, maar zijn ook zeer geschikt om beeltenissen te maken van mensen, dieren, voertuigen of karikaturen. Een leuke kabouter, een spirituele Boeddha, je eigen hond, lievelingsdier, favoriete auto of vrachtwagen in de tuin of op het balkon? Voor de keuze in tuinbeelden geldt, voor ieder wat wils!
Deze en andere tuinbeelden, waterornamenten, sokkels en zonnewijzers zijn te verkrijgen via tuinbeelden-expert.nl