U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Mozaïeken met grote groepen kinderen
Mozaiekpakket

Mozaiekpakket voor grote groep kinderen

Mozaïeken met grote groepen kinderen, dan zijn deze mozaïekpakketten handig voor in de klas en voor een kinderfeestje thuis. Mozaïeken is een hobby die door jong en oud wordt beoefend. Ideaal ook voor kinderfeestjes etc., maar voor grotere groepen zijn de aangeboden mozaïekpakketten vaak boven het beschikbare budget.

mozaieken

mozaieken bloem groot kleurpalet

mozaieken krijtbordjes

Mozaïeken met grote groepen kinderen

Voor grote groepen kinderen (bijvoorbeeld klassen in het basisonderwijs, knutselende kinderen tijdens kindervakantiewerk, creatievelingen bij knutselclubs etc.) heeft Cristallo daarom complete mozaïekpakketten in het assortiment om 30 mozaïek-werkstukjes te maken. Compleet vanaf € 60,00 per pakket voor 30 personen! Zo zijn er werkstukjes als te mozaïeken harten, bloemen en sterren verkrijgbaar, maar heeft Cristallo ook leuke kledinghangertjes, deurhangers en krijtbordjes om te mozaïeken. Ideaal ook voor feestdagen als Moederdag, Vaderdag, schooljubilea, Koningsdag, etc.

mozaieken

mozaieken

Een topper in het assortiment van Cristallo zijn de mini-fotolijstjes. Deze fotolijstjes zijn er met een uitsparing voor de foto in de vorm van een bloem, ster of cirkel. Met de bijgeleverde kunststof mozaïeksteentjes in 12 verschillende kleuren, kan iedereen een erg leuke knutsel maken. Iedereen kan zijn of haar fantasie in kleurgebruik en patroon de vrije loop laten. Het grote voordeel van de fotolijstjes is dat ze schakelbaar zijn: na het mozaïeken kunnen de fotolijstjes evt. tot één grote fotocollage samengevoegd worden. Zeer geschikt als bijv. aandenken voor een (groeps-)vakantieweek of als origineel “smoelenboek” op school. Ook een fotocollage als afscheidscadeau van (basis-)schoolverlaters aan de school zal een geweldig kunstwerk opleveren. Heel gevarieerd en toch herkenbaar. Natuurlijk kunnen de fotolijstjes los van elkaar gebruikt worden, zodat de maker het als aandenken mee naar huis kan nemen. De fotolijstjes zijn te verkrijgen per 30 stuks van één soort, of 10 stuks van alle 3 de soorten, zodat er een leuke mix gemaakt kan worden. Cristallo heeft vele pakketten die jaarrond actueel zijn, maar ook pakketten gericht op bijvoorbeeld Kerst. Alle pakketten bevatten alle benodigdheden voor het maken van 30 mozaïek-werkstukjes.

mozaieken ster kerst

mozaieken ster kerst

Naast bovengenoemde pakketten kun je bij Cristallo ook terecht voor creatieve invulling van kinderfeestjes. De kinderen maken dan een eigen werkstuk dat aan het eind van het feest ook mee naar huis genomen kan worden. Een leuke en originele invulling voor geslaagde kinderverjaardagen thuis.   mozaiekpakket fotolijst hart mozaieken

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com