U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Kleine huispiet geeft voorpret

Kleine huispiet geeft voorpret

Geschreven door Elenea
kleine huispiet

kleine huispiet

Kleine huispiet kan een waardevolle aanvulling op de Sinterklaas traditie zijn. Amerika heeft de zeer populaire ‘The Elf on the Shelf’ voor Kerstmis en ‘The Mensch on theBench’ voor Chanoeka (een joods feest), en hebben wij in Nederland voor Sinterklaas ‘De Kleine Huispiet’.

De kleine Huispiet laat kleine gelovige kinderen in de weken voor Sinterklaas onuitwisbare herinneringen beleven. Als familie kan Pietje worden geadopteerd en een eigen naam worden gegeven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om Pietje te laten registreren waarvan je een officieel adoptiecertificaat ontvangt.

Kleine huispiet en Sinterklaas traditie

De Kleine Huispiet versterkt de waardevolle traditie van Sinterklaas en zorgt vooral voor veel voorpret.

  • Het verhaal gaat dat het huisgenootje alles hoort en ziet. Iedere nacht glipt hij het huis uit naar de Sint om verslag uit te brengen van de belevenissen van die dag. Zo zorgt hij voor het compleet maken van het Grote Boek van Sinterklaas. Het is steeds weer een verrassing voor de kinderen waar de Kleine Huispiet de volgende ochtend opduikt. Eén van de belangrijke adoptieregels is echter dat hij niet mag worden aangeraakt, want dan verliest hij zijn krachten…

De Kleine Huispiet zal in de eerste instantie in drie kleuren (bruin, blauw en roze)verkrijgbaar zijn en wordt vergezeld van een mooi voorleesboek vol met prachtige tekeningen waar de traditie en belevenissen van Pietje uitvoerig in verteld worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com