U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Kinderbed en graag naar bed gaan

Kinderbed en graag naar bed gaan

Geschreven door Elenea
hoogslaper en tent

Kinderbed en graag naar bed gaan

Kinderbed en graag naar bed gaan, dat zal voor veel moeders niet echt een bekend fenomeen zijn. Ze vinden het vaak een straf dat ze ’s avonds, op tijd, afscheid van al die leuke volwassenen moeten nemen. Zij moeten immers gaan slapen terwijl het feestje nog even doorgaat. Natuurlijk helpt het om je kind ’s avonds richting het slapen te begeleiden, bijvoorbeeld door middel van het nemen van een bad en nog even voor te lezen. Maar het is net zo belangrijk dat kinderen hun bed niet zien als een plek waar ze voor straf tijd moeten doorbrengen.

Kinderbed en graag naar bed gaan

Maak een feest van het naar bed gaan!

Dat kinderen graag naar bed gaan kun je bevorderen door van een slaapplek een fijne plek te maken waar ze zich op hun gemak voelen. Dat is doorgaans moeilijker in een gewoon, saai bed. Gelukkig zijn er ook hoogslapers en halfhoogslapers die aan te kleden zijn met allerlei accessoires zoals boogtenten, ondertenten, kussens of een glijbaan. Zo creëer je voor meisjes die zich een prinses wanen een prachtig kasteel of voor je stoere zoontje een waar piratenhol. Een plaats waar ze graag tijd doorbrengen!

hoogslaper en tent jongens

Een bedtent aan een (half)hoogslaper

Een bedtent aan de onderkant van het bed creëert een spannende speelruimte voor kids die hun fantasie prikkelt. Ze kunnen hier fijn met vriendjes of vriendinnetjes spelen, maar zich ook terugtrekken om lekker rustig te lezen of met hun favoriete knuffel te spelen. Een boogtentje heeft nog meer invloed op het slapengaan. Het voelt een beetje als kamperen en daardoor erg avontuurlijk. Aan de andere kant geeft de tent ook weer een beschut gevoel waardoor ze zich veilig en beschermd voelen. Je kunt een halfhoogslaper of hoogslaper aankleden met accessoires in diverse kleuren en met diverse thema’s, dus keuze genoeg bij het maken van een fijne slaapplek voor de kleine.

Deze tips zijn mogelijk gemaakt door Kidsgigant.nl, de specialist op het gebied van kinder- en tienerkamers.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com