U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Phablet is telefoon en tablet

Phablet is telefoon en tablet

Geschreven door Elenea
phablet telefoon en tablet

phablet telefoon en tablet

Phablet is een combinatie van telefoon (phone) en tablet. Een telefoon met een scherm van 5,9 inch, Super fijn om te internetten, video’s te kijken, games te spelen en je digitale boek te lezen. De Archos 59 is niet de smartphone met de meest uitgebreide mogelijkhgeden, daar is de prijs ook niet naar. Maar het is de ideale oplossing voor moeders …………… opladen en je kan er alles mee, 1 apparaat nodig …..

Phablet is telefoon en tablet

Ideaal wanneer je veel content wilt lezen zonder veel te hoeven scrollen, óf wanneer jij graag onderweg naar je favoriete serie kijkt. Het beeldscherm is dus groot en je kan er gewoon mee bellen.  Tevens is het apparaat voorzien van een camera van 5 megapixel.. De Archos 59 Titatium draait op de laatste versie van Android.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com