U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » Breistation voor sjaal, muts, beenwarmers

Breistation voor sjaal, muts, beenwarmers

Geschreven door Elenea

breistation 1Breistation Cra-Z-Knitz om makkelijk en snel een wollen sjaal, muts, beenwarmers of handschoenen te breien, zonder dat je breiles moet volgen of een ervaren breister moet zijn. In een handomdraai maak je dus een prachtige sjaal, hippe muts of handschoenen. Vanaf september 2015 is het breistation Cra-Z-Knitz te koop.

Breistation voor sjaal, muts, beenwarmers

breistation

breistation

Een breistation is dé modehit. Je ontwerpt met diverse sets eenvoudig de breisels, je hoeft er niet voor te leren breien: de ontwerpen maak je in een handomdraai met het bijgeleverde “breistation” en de bijgeleverde haak- en breinaald. De sets worden geleverd met enkele bollen garen in felle regenboogkleuren, een haaknaald, een plastic breinaald, een breiraam en instructies voor de speciale creatie.

Naast het kleurrijke garen die bij elke set zitten, kun je natuurlijk ook je eigen wol gebruiken en daarmee nog meer variëren. De sets bevatten alles wat je nodig hebt.
breistation mutsBreiset voor modieuze muts Met deze set maak je in een handomdraai een prachtig mooie en warme muts. De set bevat Alles wat je nodig hebt: 1 rechthoekig breiraam, 2 strengen acrylgaren van elk 137,2 m, 1 streng speciaal garen van 13,7 m, 1 breihaak, 1 plastic breinaald en eenvoudige instructies om je muts te breien.
breistation sjaal
Breiset voor Trendy Sjaal Een heerlijke en unieke sjaal maak je eenvoudig en snel met deze kit. De set bevat alles wat je nodig hebt: 1 rechthoekig breiraam, 2 strengen acrylgaren van elk 137,2 m, 1 streng speciaal garen van 13,7 m, 1 breihaak, 1 plastic breinaald en de eenvoudige instructies voor je heerlijk warme sjaal..

breistation ultiem

Ultieme breicentrum voor designers Met dit handige breicentrum heb je alles bij de hand om je wollen creatie te maken. Een muts, sjaal, beenwarmers, handschoenen: je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het maken. De set bevat een Breiontwerpcentrum met handige opbergvakken, 1 breiring, 1 rechthoekig breiraam, 4 strengen acrylgaren van elk 137,2 m, 2 strengen speciaal garen van 13,7m, 1 breinaald, 1 vel met productinformatie (7,6 cm x 31,8) en eenvoudige instructies.

Bekijk de video :

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com