U bevindt zich hier: Home » allerlei eropuit » Halloween feest in PortAventura

Halloween feest in PortAventura

Geschreven door Elenea

Count Von Count (1)Halloween feest in PortAventura, het park is omgetoverd voor monsterlijk plezier en  griezelig vermaak. Elk jaar wordt het park versierd met pompoenen, vleermuizen, spinnen en zijn er zombies, vampiers en andere monsters om een onvergetelijke ervaring te garanderen.

Halloween feest in PortAventura

Hoogtepunten en nieuwe attracties in 2015

  • het monster van Frankenstein
  • Happy Birthday Halloween’
  • ‘Halloween Family Festival’
  • ‘Halloween Escape’
  • ‘La Muerte Viva’ (De Levende Dood)
  • ‘Old Wild Halloween’
  • Bijna 160 professionele acteurs, dansers, acrobaten en stuntmannen zorgen voor monsterlijke magie
  • er zijn twee ‘Black Nights’, op 11 oktober de ‘Nacht van de Vampiers’ en op 31 oktober ‘De Grote Nacht van Halloween’. Speciaal voor de echte diehards die zin hebben in een unieke maar doodenge ervaring is het park open tot twee uur ’s nachts.

halloween feest portaventura

PortAventura Resort is Europa’s grootste attractiepark en resort. De afgelopen twintig jaar heeft PortAventura meer dan 60 miljoen bezoekers verwelkomd. PortAventura bevindt zich op een toplocatie dichtbij Barcelona, Spanje en heeft viersterrenhotels, een vijfsterrenhotel met 2100 kamers en een congrescentrum met een capaciteit van 4000 personen. Naast het resort zijn drie golfbanen die zijn ontworpen door Greg Norman en een beach club die direct toegang geeft tot de Mediterraanse kust. PortAventura heeft een toonaangevend pret- en waterpark, met een groot aanbod van attracties die internationale bekendheid genieten. www.portaventura.com

halloween feest

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com