Gerelateerde artikelen

  • Top vijf verkleden kinderen en volwassenen Top vijf verkleden kinderen en volwassenen
  • Tak wordt decoratie en verzamelobject Tak wordt decoratie en verzamelobject
  • Feestelijke eettafel tips om extra aan te kleden Feestelijke eettafel tips om extra aan te kleden
  • Origineel tafelkleed met verrassing Origineel tafelkleed met verrassing
  • Creatief met macaroni en pasta Creatief met macaroni en pasta
  • Schminken en verkleden tips Schminken en verkleden tips
eropuit

Halloween griezelen Heksendoorn

halloween in hellendoornHalloween griezelen met heksen in de oktobermaand is steeds meer aanwezig in Nederland. Oktober is de Halloween maand met heksen, spoken, spinnen, vleermuizen en nog veel meer gegriezel.
Opperheks Odelia krijgt twee weken de leiding over het park dat dan het domein is van heksen en andere griezelige figuren. Het hele park ligt bezaaid met pompoenen en bezems en jij krijgt de kans je lef te tonen in de speciale spookhuizen en omgetoverde attracties. De allerkleinsten kunnen met de Vrolijke Vogelverschrikkers op stap in het maïsdoolhof.

Beleef samen met de hele familie extra spannende dagen in Avonturenpark Hellendoorn tijdens het griezelige evenement “Heksendoorn” vanaf 3 oktober tot en met 1 november 2015.

griezelgrotZo is de al spannende Rioolrat achtbaan tijdens Heksendoorn de verblijfplaats van heksen en hun rattenvrienden… Durf jij het aan om ze te bezoeken? Ook in de spookhuizen van Hekendoorn kun je jouw moed tonen… Loop je voorop of blijf je liever veilig in het midden van de groep?

Heksendoorn plaats in Avonturenpark Hellendoorn. Het park wordt omgetoverd tot het domein voor heksen en andere griezelige figuren en de attracties zijn nog spannender dan anders. Bezoekers kunnen de Griezel Grot betreden, een super spannend ondergronds spookhuis, of de griezelshow bekijken. De allerkleinsten kunnen met de Vrolijke Vogelverschrikkers op stap in het maïsdoolhof.

www.avonturenpark.nl.

heksendoorn hellendoorn