U bevindt zich hier: Home » eropuit » Halloween griezelen Heksendoorn

Halloween griezelen Heksendoorn

Geschreven door Elenea

halloween in hellendoornHalloween griezelen met heksen in de oktobermaand is steeds meer aanwezig in Nederland. Oktober is de Halloween maand met heksen, spoken, spinnen, vleermuizen en nog veel meer gegriezel.
Opperheks Odelia krijgt twee weken de leiding over het park dat dan het domein is van heksen en andere griezelige figuren. Het hele park ligt bezaaid met pompoenen en bezems en jij krijgt de kans je lef te tonen in de speciale spookhuizen en omgetoverde attracties. De allerkleinsten kunnen met de Vrolijke Vogelverschrikkers op stap in het maïsdoolhof.

Beleef samen met de hele familie extra spannende dagen in Avonturenpark Hellendoorn tijdens het griezelige evenement “Heksendoorn” vanaf 3 oktober tot en met 1 november 2015.

griezelgrotZo is de al spannende Rioolrat achtbaan tijdens Heksendoorn de verblijfplaats van heksen en hun rattenvrienden… Durf jij het aan om ze te bezoeken? Ook in de spookhuizen van Hekendoorn kun je jouw moed tonen… Loop je voorop of blijf je liever veilig in het midden van de groep?

Heksendoorn plaats in Avonturenpark Hellendoorn. Het park wordt omgetoverd tot het domein voor heksen en andere griezelige figuren en de attracties zijn nog spannender dan anders. Bezoekers kunnen de Griezel Grot betreden, een super spannend ondergronds spookhuis, of de griezelshow bekijken. De allerkleinsten kunnen met de Vrolijke Vogelverschrikkers op stap in het maïsdoolhof.

www.avonturenpark.nl.

heksendoorn hellendoorn

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com