U bevindt zich hier: Home » eropuit » Grote kerstmarkt Keukenhof

Grote kerstmarkt Keukenhof

Geschreven door Elenea

kerstmarkt keukenhofGrote kerstmarkt is ‘Kerst op Keukenhof’, een exclusief kerstevenement, en behoort inmiddels tot een van de grootste kerstmarkten van Nederland. Geniet van de gezellige kerstsfeer op Kerst op Keukenhof.

kerst op keukenhof 2013

Kerst op Keukenhof grote kerstmarkt

  • vrijdag 4 & 11 december 2015 / 18:00 – 22:00 uur
  • zaterdag 5 & 12 december 2015 / 11:00 – 22:00 uur
  • zondag 6 & 13 december 2015 / 11:00 – 18:00 uur

De koude lange december dagen vragen om warmte, licht en gezelligheid. Kerstfair “Kerst op Landgoed Keukenhof” biedt het ware Kerstgevoel op het prachtige Landgoed Keukenhof in Lisse.

kerstmarkt keukenhof 1

Tijdens de Kerstfair op Landgoed Keukenhof kun je al je kerstinkopen doen op de gezellige kerstmarkt. Geniet van heerlijk eten en drinken en de sfeervolle kerstkoren die prachtige liederen vertolken, shop voor mooie mode en accessoires, antiek, interieur en styling en natuurlijk volop kerstdecoraties. Daarnaast is er een open podium, waar zangers, zangeressen en bandjes de sterren van de hemel kunnen zingen. De kinderen worden niet vergeten met tal van sfeervolle activiteiten. Het kasteel is deze weekenden speciaal geopend voor bezoekers van de Kerstfair en wordt dit jaar prachtig aangekleed in kerstsferen door De Porseleinkast Lisse Katwijk.

Kom genieten van de gezellige en warme sfeer op Landgoed Keukenhof, het open podium, de Kerstmarkt, diverse kinderactiviteiten en nog veel meer. De kerstfair op landgoed Keukenhof is gratis toegankelijk en de perfecte start van de Kerstvakantie.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com