U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Mozaïekbox is ideaal knutsel cadeau

Mozaïekbox is ideaal knutsel cadeau

Geschreven door Elenea

MozaiekboxMozaïekbox is ideaal knutsel cadeau voor kinderen. De Mozaïekbox is een handige, compacte opbergbox met verschillende mozaïekmaterialen. Een mozaïekbox bevat 500 gram mozaïekvoegsel, 3 flesjes kindvriendelijke, sneldrogende mozaïeklijm en 480 gram kunststof mozaïeksteentjes.

Mozaïekbox is ideaal knutsel cadeau

De mozaïekbox is in verschillende kleurcombinaties te bestellen:

  •  met 12 verschillende kleuren mozaïeksteentjes (per kleur 40 gram)
  • een aantal variaties met 4 kleuren mozaïeksteentjes (per kleur 120 gram).
  • De verschillende Mozaïekboxen vind je hier.

De Mozaïekbox is een ideaal knutselkado voor verjaardagen, Sinterklaas, Kerst, Communie, vakantie of zomaar als bezigheid tussendoor. De Mozaïekbox is wat minder geschikt voor kinderfeestjes; hiervoor kun je beter complete mozaïekpakketten bestellen.

Alles is verpakt in een handige, transparante opbergbox, waarvan de vakken flexibel zijn in te delen. Makkelijk om na gebruik opnieuw aan te vullen met mozaïekmaterialen, of om te hergebruiken voor andere doeleinden.

Bestel nu de Mozaïekbox van Cristallo op cristallo.nl en mozaiekbox.nl.

Mozaïeken

Als alle mozaieksteentjes gelijmd zijn en de lijm is gehard en gedroogd, dan kunnen de kieren ingevoegd worden. Het voegselpoeder wordt aangelengd met water waarna er een voegmassa ontstaat. Alle kieren en ruimtes tussen de mozaieksteentjes worden met de vingers voorzien van het voegsel. Wrijf goed over alle kieren. Ga voor de zekerheid enkele malen extra over alle ingevoegde kieren zodat alles goed opgevuld wordt.

Als het invoegen klaar is, wordt het overtollige voegsel direct met een vochtige spons afgenomen. Laat het even drogen, er komt een dunne sluierlaag over het werkstuk. Na ca. 10 minuten neem je nogmaals de aanwezige sluier van het werkstuk af. Zorg dat de spons niet te nat is.

Laat hierna het werkstuk drogen.

Voor het voegen van een mozaïek bekijk je de video.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com