U bevindt zich hier: Home » hobby » Camembert en notenkaramel

Camembert en notenkaramel

Geschreven door Elenea
Smikkelen maar. Bron: lesmclaughlins.wordpress.com

Smikkelen maar.
Bron: lesmclaughlins.wordpress.com

Camembert en notenkaramel is smullen geblazen. Van een vriendin kreeg ik deze smultip: Leg het kaasje op een decoratieve schaal en strooi er een handvol elitehaver (studentenhaver) over.

Een Camembert kaasje laat je minstens een uur voordat je gaat eten op kamertemperatuur komen. Dat noemen ze chamberen. Als de binnenkant van het kaasje iets smelt (huilt) dan is het goed om te eten.

Camembert en notenkaramel

  1. Roer 75 gram suiker en 1 eetlepel water door elkaar en maak langzaam warm. NIET ROEREN.
  2. Blijf goed opletten, want de karamel kan snel verbranden.
  3. Haal de pan van het vuur zodra de karamel goudbruin is en schenk dit over de noten enhet kaasje.
  4. Laat de karamel afkoelen, hard worden en serveer op kamertemperatuur.

    studentenhaver

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com