U bevindt zich hier: Home » hobby » Grote XXL kleurplaat kleuren

Grote XXL kleurplaat kleuren

Geschreven door Elenea
Grote XXL kleurplaat kleuren

Grote XXL kleurplaat kleuren

Grote XXL kleurplaat kleuren vinden kinderen heerlijk om te doen. Onze tweeling ging op een zonnige najaarsdag aan de slag in de tuin. Hond erbij en de middag kon niet meer stuk. De kleurplaat is groot genoeg om met meerdere kinderen tegelijk in te kleuren. Dan is de kleurplaat ook sneller ingekleurd en het resultaat blijft verrassend leuk…..

Kleuren en tekenen is goed voor de motorische ontwikkeling van kinderen. Laat de kinderen op zo veel mogelijk manieren kleuren: bijvoorbeeld op verschillende ondergronden zoals een groot blad, of op extreem klein papier, op kartonnen dozen en varieer in materialen, zoals door verschillende potloden, pennen en stiften te gebruiken. Andere technieken kunnen zijn : knippen, scheuren en prikken.

Grote XXL kleurplaat kleuren

Super handig om tijdens de vakantie en tijdens een kinderpartijtje thuis een mega grote kleurplaat in huis te hebben. De afmeting is 91,4 x 150 cm en staat vol vrolijke karakters die wel wat kleur kunnen gebruiken. Bij de kleurplaat komt een mini-avonturenboek en vier kaarten om vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen en samen te kleuren. De turbo grote kleurplaat is er in de thema’s ‘Stad’, ‘Jungle’ en ‘Museum’ en kost € 9,95.

Voor meer informatie en verkoopadressen: www.makii.nl

XXL kleurplaat XXL kleurplaat XXL kleurplaat XXL kleurplaat

KLEURPLAAT_stad XXL KLEURPLAAT_jungle

mega grote kleurplaat

mega grote kleurplaat

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com