Gerelateerde artikelen

  • Kleurplaten kleuren is gezond voor alle leeftijden Kleurplaten kleuren is gezond voor alle leeftijden
  • Stoffen schilderijen magisch en verrassend Stoffen schilderijen magisch en verrassend
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Eerste zoen speciaal of is hoeveelheid bepalend Eerste zoen speciaal of is hoeveelheid bepalend
  • Liefde en vriendschap van Lady Susan Liefde en vriendschap van Lady Susan
  • Liefde op een stokje is gezond Liefde op een stokje is gezond
eropuit

Film Mon Roi vertelt over verstikkende passie

film mon roi 1Film Mon Roi  is een universeel liefdesdrama van twee mensen die niet met maar ook niet zonder elkaar kunnen. Een liefdesdrama is een tragische gebeurtenis waarvan de liefde het motief is. Dus dat spreekt ons allemaal aan.

film mon roi

Film Mon Roi vertelt over verstikkende passie

Na een ernstig ski-ongeval wordt Tony (Emmanuelle Berçot) opgenomen in een revalidatiecentrum. Ze is volledig afhankelijk van verzorgers en pijnstillers maar heeft daardoor de ruimte terug te kijken op haar onstuimige relatie met Georgio (Vincent Cassel). Waarom hielden ze van elkaar? Wie is eigenlijk die man waarvan ze zoveel hield? Hoe komt het dat ze zich heeft laten meeslepen in deze verstikkende en vernietigende passie? Vragen waar ze, gedurende de zware fysieke inspanningen die ze moet leveren om te herstellen, hopelijk antwoord op zal kunnen geven.