U bevindt zich hier: Home » feestdagen » moederdag en vaderdag » Eigen foto op rolgordijn of lampenkap

Eigen foto op rolgordijn of lampenkap

Geschreven door Elenea

 

eigen foto op lampenkap of rolgordijn

Eigen foto op een rolgordijn of op een lampenkap is een origineel idee voor in je woning. Persoonlijk en uniek is bijvoorbeeld een portret in zwart-wit op een hangende lamp of een print van een felgekleurde bloemen op een rolgordijn.  Bijna alles is mogelijk. De lampenkappen zijn van hoogwaardige kwaliteit en jouw foto wordt via een speciaal proces op het stof van de lampenkap aangebracht. Hierdoor kunnen de kleuren goed uitkomen en niet vervagen. Jouw foto wordt rondom een aantal keren herhaald en door gebruik te maken van spiegeling lopen de foto’s vloeiend in elkaar over.

Eigen foto op rolgordijn of lampenkap

eigen foto op rolgordijnStuur een eigen foto naar My Favourite en de afbeelding kan worden geprint op

  • lampen
  • rolgordijnen
  • kussens
  • schilderijen
  • vlaggen (banieren)
  • boxkleden en nog veel meer

Er zijn mogelijkheden voor een zakelijke inrichting, je foto als raamdecoratie, originele cadeau ideeën, er zijn wissellampen en er is een cadeaubon en ook wanddecoraties behoren bij deze mogelijkheden.
Een persoonlijke wanddecoratie geeft jouw interieur een eigentijdse look en is een prima alternatief voor fotobehang. Tips van MyFavourite zijn :

  • Als blikvanger: Verras jouw partner met een stijlvolle banier van zijn lievelingsboot.
  • Als roomdivider: Doordat de banier aan beide zijden zichtbaar is, kan deze uitstekend als originele roomdivider of scheidingswand gebruikt worden!

De Wissellamp © MyFavourite is een soort wissellijst, maar dan in de vorm van een lampenkap! Het is een blanco lampenkap die eenvoudig gevuld kan worden met jouw eigen foto’s, behang, tekeningen, posters of zelfs geboortekaartjes. Hiermee creëer je jouw persoonlijke lampenkap.

  •  TIP van MyFavourite voor de Wissellamp © Creatieve momenten: maak met jouw kinderen een eigen lampenkap met foto’s, tekeningen en plaatjes. Een geboortekaartje in de wissellamp is een origineel kraamcadeau.
  • Een fotocollage in jouw lamp: met de wissellamp maak je die zelf.

My Favourite maakt alles op maat en draagt zorg voor originaliteit en kwaliteit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com