U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Zachte babydoeken super handig

Zachte babydoeken super handig

Geschreven door Elenea

zachte babydoeken zwart wit

Zachte babydoeken van Lulujo zijn super handig. Ze noemen ze ook wel swaddles. Het zijn hydrofiele babydoeken die je overal voor kunt gebruiken, bijvoorbeeld als inbakerdoek, handdoek na het badje, als lakentje en als doek op het aankleedkussen. De extra zachte swaddles zijn ademend, waardoor de lichaamstemperatuur van de baby optimaal wordt gereguleerd.

Waarom inbakeren?

Sommige baby’s hebben een probleem om in slaap te komen en/of te blijven. Een nog niet geheel ontwikkeld evenwichtsgevoel kan hier een oorzaak van zijn. Inbakeren is dan een goed hulpmiddel om de onrust bij het (in)slapen weg te nemen en om langer door te slapen. Je baby wordt dan door de doek begrensd in haar/zijn lichaamsbewegingen. Zo voorkom je dat je baby ongecontroleerd armen en benen beweegt en zich daarmee wakker houdt en uit evenwicht raakt. Je baby kan zich zo beter aan de slaap overgeven en in slaap blijven.

Het inbakeren is een tijdelijk hulpmiddel om te komen tot een eigen regelmatig slaap-en waakpatroon. Inbakeren doe je alleen tijdens de slaapmomenten. Na het slapen verwijder je de doek. Als je baby een regelmatig slaappatroon heeft ontwikkeld bouw je het inbakeren geleidelijk af.
Lees meer bij www.loes.nl/inbakeren-waarom-en-hoe-doe-je-dat

Zachte babydoeken super handig

Ze babydoeken zijn 120 x 120 cm en gemaakt van dubbellaags bamboo mousseline. De stof is licht, open geweven en ademend, zodat je baby niet oververhit raakt. De swaddles zijn per stuk verkrijgbaar in verschillende zwart/wit combinaties: zoals een hippe X en O print (kusjes en knuffels). Dus kies je zelf het dessin dat jij mooi vindt voor je eigen kindje of als kraamcadeau
Voor meer informatie: www.lulujo.nl

Lulujo is opgericht door Dawn Pottier in Canada en vernoemd naar haar twee dochters Lulu en Jo. Lulujo biedt een breed assortiment babydoeken. Met hun mooie dessins, royale afmetingen, heerlijk zachte kwaliteit en scherpe prijs is Lulujo HET gezichtsdoekjes merk!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com