U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Creatief cadeau bij een huwelijk

Creatief cadeau bij een huwelijk

Geschreven door Elenea
Creatief cadeau bij een huwelijk

Kleurplaat trouwen. Bron: coloringarena.com

Creatief cadeau bij een huwelijk en nog origineel ook. Ben je op zoek naar een huwelijkscadeau dat tegelijkertijd creatief en persoonlijk is, en dat een langdurig aandenken kan vormen aan deze mooie dag van het bruidspaar? Dan is een schilderij ongetwijfeld een prima geschenk! Veel mensen denken niet aan die mogelijkheid, bijvoorbeeld omdat ze ervan uitgaan dat het toch wel te duur en te veel gedoe zal zijn. Gelukkig hoeft dat helemaal niet wanneer je het cadeau besteld op huwelijks-cadeau.nl.

Creatief cadeau bij een huwelijk

Op de website vind je verschillende kunstenaars die je graag helpen om een prachtig schilderij voor het bruidspaar te creëren – live tijdens het bruiloftsfeest! Met andere woorden, de schilder vereeuwigt het huwelijkfeest op het moment zelf, zodat het voltooide schilderij nog dezelfde dag aan het bruidspaar kan worden aangeboden.
Niet alleen zorgt het live schilderen voor een bijzonder persoonlijke vastlegging van de gebeurtenis; het geeft ook nog eens extra allure aan het feest. Wie wil er nu immers niet zien hoe zo’n schilderij geleidelijk aan voltooid wordt? Gasten zullen ongetwijfeld regelmatig even komen kijken om te zien hoe het werk vordert!
Natuurlijk kun je van tevoren zelf aangeven wat je wensen zijn voor dit originele cadeau. De grootte van het doek bepaal je bijvoorbeeld helemaal zelf. Ook de mensen die geportretteerd worden kun je zelf uitkiezen – ga je alleen voor het bruidspaar, of wil je ook familie, vrienden of bruidsmeisjes afgebeeld hebben? Alles kan!
Meer informatie over dit prachtige huwelijkscadeau vind je op huwelijks-cadeau.nl
origineel huwelijks cadeau

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com