U bevindt zich hier: Home » hobby » Creatief vormgeven online les

Creatief vormgeven online les

Geschreven door Elenea

Creatief vormgeven, leer je in deze gratis online les in vormgeven door Catherine Gathier die druk is met workshops ontwikkelen. Ondanks al haar bezigheden heeft ze tijd gevonden om ons met een ‘gratis’ les vormgeven te verblijden.

Creatief vormgeven en wat is vormgeven

Vormgeven is ideeën zichtbaar maken met als doel om mensen iets mee te delen of te tonen. Dit vereist zowel creatieve als technische vaardigheden in de presentatie met tekst en afbeeldingen.Het primaire gereedschap van de (grafische) vormgeving blijft de creativiteit en daarbij zijn kritisch, objectiverend en analytisch denken een vereiste.

Kunst maken, bijvoorbeeld een schilderij, een collage of 3-d kunstwerk, beeldhouwen of fotograferen met als einddoel een of meerdere werken waar je zelf trots op bent.
Met speksteen werken is een vrije manier van jezelf ontdekken in het vormgeven. Met eenvoudige houtraspen uit de bouwmarkt kun je gemakkelijk je eerste beeldje maken. De fijnere raspjes die je kunt gebruiken zijn in goedkope uitvoeringen te krijgen. Lees meer bij een kunstwerk uit speksteen

 

Les in creatief vormgeven

les 1

Les in creatief vormgeven

les 2

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com