Gerelateerde artikelen

  • Hoe imitatie hout schilderen en hout imiteren Hoe imitatie hout schilderen en hout imiteren
  • Twee taarten bakken met slimme taartvorm Twee taarten bakken met slimme taartvorm
  • Papierklei keramiek zelf maken met snelle truc Papierklei keramiek zelf maken met snelle truc
  • Zwart wit decoratie in huis voor stoer en luchtig Zwart wit decoratie in huis voor stoer en luchtig
  • Unieke collages van creatieve vormgeefster Unieke collages van creatieve vormgeefster
  • Pastelkrijt tekening fixeren met fixatie Pastelkrijt tekening fixeren met fixatie
hobby

Creatief vormgeven online les

Creatief vormgeven, leer je in deze gratis online les in vormgeven door Catherine Gathier die druk is met workshops ontwikkelen. Ondanks al haar bezigheden heeft ze tijd gevonden om ons met een ‘gratis’ les vormgeven te verblijden.

Creatief vormgeven en wat is vormgeven

Vormgeven is ideeën zichtbaar maken met als doel om mensen iets mee te delen of te tonen. Dit vereist zowel creatieve als technische vaardigheden in de presentatie met tekst en afbeeldingen.Het primaire gereedschap van de (grafische) vormgeving blijft de creativiteit en daarbij zijn kritisch, objectiverend en analytisch denken een vereiste.

Kunst maken, bijvoorbeeld een schilderij, een collage of 3-d kunstwerk, beeldhouwen of fotograferen met als einddoel een of meerdere werken waar je zelf trots op bent.
Met speksteen werken is een vrije manier van jezelf ontdekken in het vormgeven. Met eenvoudige houtraspen uit de bouwmarkt kun je gemakkelijk je eerste beeldje maken. De fijnere raspjes die je kunt gebruiken zijn in goedkope uitvoeringen te krijgen. Lees meer bij een kunstwerk uit speksteen

 

Les in creatief vormgeven
les 1
Les in creatief vormgeven
les 2
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?