U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Hoedjes, petjes of piratendoek

Hoedjes, petjes of piratendoek

Geschreven door Elenea
Mae met piratendoek
Mae met piratendoek

Mae met piratendoek

Hoedjes en petjes voor de kleinste kinderen moeten in de zomer. Tropische temperaturen en toenemende zonkracht zijn heerlijk voor ouders, maar het grote insmeren van de kleine kinderen moet dan ook gebeuren. Voeg dan een nieuw ochtendritueel toe naast het tandenpoetsen: het insmeren met zonnebrand.

Hoedjes en petjes

Alleen met de petjes en de hoedjes wil het niet zo lukken. Veel kinderen zijn voorzien van veel haar, maar voor de aller jongste spruiten zou naast een flinke bos haar, een zonnehoedje niet gek zijn. Maar meestal trekken ze die structureel van het hoofd. Met oudere broer(s) en zus(sen) heb je meestal een heel arsenaal aan hoedjes en petjes verzameld, maar de jongste kan wel eens bijzonder eigenwijs zijn en het allemaal van haar hoofd trekken. En het bolletje insmeren met zonnebrand gaat ook niet echt door het vele haar.

What to do, what to do?
De beproefde truuk met de hydrofielluier van stal gehaald!

  1. Pak een dunne hydrofielluier,
  2. vouw hem in een driehoek
  3. en doe die om je baby’s hoofd en
  4. knoop hem laag achter in de nek (zie foto).

En ja hoor, deze blijft zitten! En prompt willen de andere kinderen ook allemaal zo’n mooie piratendoek.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com