U bevindt zich hier: Home » kinderkamer » Maandplanner voor het hele gezin

Maandplanner voor het hele gezin

Geschreven door Elenea

handige jaarplanner voor gezin

Maandplanner is een overzicht van alle gezinsafspraken met stickers en leuke tips. De maandplanner is onmisbaar in een huishouden met kinderen. 70% van de mensen houdt de goede voornemens bij de start van een nieuw jaar niet vol. Hmm, waarom zou je er dan nog aan beginnen? Misschien hebben we er teveel, of stellen we de doelen te hoog. Voor alles wat je wilt veranderen of bereiken is een optimale planning van urgent belang.
Dus wij doen toch één suggestie: maak gebruik van de Family Survival Planner.
En je leven wordt overheerlijk overzichtelijk!
De Family Survival Planner is handig en modern, informatief en vrolijk, en bevat meer dan 1.000 gekleurde stickers.

Maandplanner voor het hele gezin

Deze maandplanner heeft een overzicht van één maand over 2 pagina’s en heeft voor iedere dag een hokje (5 x 8,5 cm) om alle afspraken te noteren. Want hoe weet je anders of de oppas geregeld is of de balletuitvoering plaatsvindt. Voorkom dubbele afspraken en onaangename verrassingen.
Met meer dan 1.000 kleurige stickers – leuk voor de kleintjes – en veel praktische tips. Uiteraard ook een lijstje met alle vakanties en feestdagen en ruimte voor belangrijke telefoonnummers. Kunnen we nog overleven zonder?
De Family Survival Planner 2016 loopt van augustus 2015 t/m december 2016. Formaat: 38 x 28 cm (uitgeklapt is ie 56 cm hoog).

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com