Gerelateerde artikelen

  • Louvredeur als blikvanger en prikbord Louvredeur als blikvanger en prikbord
  • Week in Berlijn is de moeite waard Week in Berlijn is de moeite waard
  • Oude deuren vertellen een verhaal Oude deuren vertellen een verhaal
  • Amateur fotografie tips en weetjes Amateur fotografie tips en weetjes
  • Kunst maken van oud hout met voorbeeld foto Kunst maken van oud hout met voorbeeld foto
  • Waszak met naam op kinderkamer is handig Waszak met naam op kinderkamer is handig
moeders

Schoolfoto’s op rij in boekje

schoolfoto boekje

Schoolfoto’s op één rij in een boekje voor acht pasfoto’s. Ideaal dus voor de jaarlijkse schoolfoto’s van je kind. En laat het boekje er nu ook nog eens geweldig uitzien! Perfect cadeautje ook trouwens! Ieder jaar krijg je weer een vel van school met wel 12 pasfoto’s van je kind.  En hoe leuk ook, ze belanden bij de meeste mensen in de fotodoos (in het gunstigste geval)  of slingeren rond in huis.

Schoolfoto’s op rij in boekje

Jenny Lindhout van Jeeetje.nl  heeft een hele leuke oplossing gevonden om deze pasfoto’s op een originele manier te bewaren. Met haar pasfotoboekje ‘Kijk mij!’ plak je elk jaar de schoolfoto erin, vouw het boekje uit en er ontstaat  een leuke portretgalerij. En op de achterkant staat steeds een vraag om in te vullen. En wat ook leuk is om te weten: de boekjes zijn met de hand in elkaar gezet.

Dit uitvouwboekje kun je kopen op www.jeeetje.nl voor €9,95 .
In de maand april en mei ontvang je bij je bestelling gratis een pdf van inpakpapier erbij. Printen, inpakken en klaar! Maar nog leuker om te krijgen, maar eens even hinten bij de rest van het gezin voor Moederdag