U bevindt zich hier: Home » eten en drinken » Soep is gezond alternatief

Soep is gezond alternatief

Geschreven door Elenea

Soep. Bron: cbus52.blogspot.nl

Soep is gezond alternatief voor een avondeten. Regelmatig is er in een gezin met een werkende moeder een gevecht met de tijd: regelmatig tijd te kort en het werk-to do lijstje te lang. En dan wil je natuurlijk ook nog fijne tijd met de kinderen en je man. En ook nog gezond eten en niet te vaak vervallen in frites bij de snackbar om de hoek. Dé oplossing is: soep.

soepbuffet is gemakkelijk klaar maken 1

soep

Soep is gezond alternatief

Een groentesoep of wat voor soort dan ook is snel klaar te maken en als je een flinke volle pan bereidt, heb je ook nog voor een tweede dag eten geregeld en ook nog gezond. Bij de consommé geef je geroosterde (oude) boterhammen.

herfstwandeling en snertweer recept erwtensoep 1

En met de soepkalender is het ook nog een feestje een soep te kiezen, wel 365 recepten!  Van Hollandse groentesoep, Franse soep, Mexicaanse maaltijdsoep  tot  vijgensoep, boerenkoolsoep en tropische fruitsoep. En voor degene die nu denkt: Ja dag, ik ga echt niet iedere dag soep eten, je kunt deze kalender zo lang gebruiken als je wilt, want er staat geen jaartal op. Dus als je een dagje wil overslaan: prima. Maak je dat recept toch gewoon het jaar erop. En het jaar daarop… en het jaar daarop…

En ja, dat gaat een goed gevoel geven, want wanneer je een maaltijd aan het bereiden bent en tegelijk met je kinderen kletst en dan ook nog een soep maakt voor de volgende dag. Dan denk je: af en toe kan ik toch verdomd goed moedermultitasken.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vuvXznGYnlQ[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com