U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Ring borduren bij je kleding

Ring borduren bij je kleding

Geschreven door Elenea

ring borduren 1

Ring borduren bij je kleding, dat is super handig en creatief. Je meet je ring-maat op door de doorsnede te meten van een smalle goed passende ring. Je kan natuurlijk ook jouw ring-maat bij een juwelier laten opmeten. De borduurring is wat breder en er zit borduurwerk aan de binnenkant waardoor je rekening moet houden met wat extra ruimte in de ring. Je kunt dus gewoon jouw normale ring-maat opgeven en dan zorgt de leverancier dat de ring goed op deze maat past.

Ring borduren bij je kleding

Zit ik in een tijdschrift te lezen, zie ik dat Corina Rietveld geborduurde ringen maakt. Super origineel! Het is een zilveren ring met een echt borduurwerkje van garens.
Even zoeken op internet en ja hoor, ze doet veel meer dan alleen ringen maken, kijk zelf maar bij haar website en laat je inspireren.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

annie beusink april 30, 2007 - 4:12 pm

oh. wat had ik enorm veel fouten getypt toen ik het terug zag, weet gelukkig wel beter hoor.
kan ik overigens jouw reactie’s of die van anderen ook lezen?
het is een erg leuke site en kan mij hiermee heerlijk vermaken dus nu terug naar je site.

Reageer
Elenea april 30, 2007 - 6:23 pm

@Annie. In de rechterkolom (bovenaan) zie je onder laatste reacties links staan. Klik op de reactie die je wil lezen en je komt op de juiste plek in mijn weblog.

Fouten schrijven geeft niks hoor, als ik het zie, pas ik het soms aan en anders is het altijd goed. Het gaat om de communicatie …… uitwisselen van informatie, ideeën, beleving etc.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com