U bevindt zich hier: Home » inspiratie » creatief » Kamer makeover tips en trucs

Kamer makeover tips en trucs

Geschreven door Elenea

kamer vernieuwen makeover. Bron: google.nl

Kamer makeover als je een kamer wil veranderen, zonder veel kosten te maken, en als je op zoek bent naar leuke ideeën, dan heb ik er een paar voor je gevonden in de cosmogirl. Enkele betaalbare tips & trucs vind je hieronder beschreven :

Kamer makeover tips en trucs

  • Maak van oude shirts en truien unieke kussens voor op bed.
    Je hebt nodig: oude kleding en een kussenvulling of een oud kussen.
    Vul kleine kledingstukken met vulling, zoals wanten of een muts. De grotere kledingstukken vouw je om het kussen heen en rijg je vast en versier je met mooi sierband, lint en applicaties.
  • Een groot prikbord kan je als schilderij gebruiken door deze te bekleden met een romantisch behangetje en er foto’s uit tijdschriften op te plakken en hier en daar te versieren met fijn uitgeknipte bloemen of dieren (vlinder) uit een fototijdschrift.
  • Kapstok: Zoek een grote stevige afgebroken tak met zijtakken in het bos, zo hoog als de hoogte van je vloer tot het plafond van je kamer. Span deze tussen de vloer en het plafond en hang er jouw spullen aan.
  • Staande lamp: Volgens Cosmogirl ben je een trendsetter als je op een oude lampenkap op lampenvoet allerlei hoedjes vastzet. Je hebt natuurlijk oude hoedjes nodig (rommelmarkt), schaar en een oude staande lamp.
    Knip de kapjes van de hoeden los, zodat het licht erdoor heen kan schijnen. Stapel ze creatief op elkaar op de oude lampenkap.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com