Gerelateerde artikelen

  • Zitbank stoel maken als Sinterklaas surprise Zitbank stoel maken als Sinterklaas surprise
  • Kasteel en prinsessen als Sinterklaas surprise Kasteel en prinsessen als Sinterklaas surprise
  • Hoe imitatie hout schilderen en hout imiteren Hoe imitatie hout schilderen en hout imiteren
  • Zwart wit decoratie in huis voor stoer en luchtig Zwart wit decoratie in huis voor stoer en luchtig
  • Vloerkleed maken van dik koord en goede lijm Vloerkleed maken van dik koord en goede lijm
  • Servet motief plakken op stof met speciale lijm Servet motief plakken op stof met speciale lijm
hobby

Tafelkleed en servetten beschilderen

tafelkleed beschilderen met textielverf

 

Tafelkleed en servetten koop je op de markt, bijvoorbeeld op de Albert Cuypmarkt in Amsterdam, of je koopt op de markt een mooi stuk katoen of linnen in de maat van je eetkamertafel en voldoende voor de servetten. Werk de randen netjes af met de naaimachine.

Tafelkleed en servetten beschilderen

  • De kleurenkaart van Tobasign textielverf en een duidelijke product beschrijving geven je een indruk hoe je kan werken met deze verf.
    Voor je eigen ontworpen tafelkleed met servetten is de textielverf op waterbasis erg geschikt, niet giftig, biologisch afbreekbaar en dus volkomen veilig in gebruik. Het wordt door middel van hitte gefixeerd en is daarna kleurvast. De verf is daarom geschikt voor gebruiksartikelen die regelmatig gewassen worden.

Je kan bijvoorbeeld een tafelkleed met servetten beschilderen en een finishing touch geven met goud of zilver. Door middel van het gebruik van kwasten en sjablonen kan je naar een  kleurrijk eindresultaat toe werken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?