Recepten voor paasbrunch tijdens de paasdagen. Op zondag (eerste paasdag) gaan wij aan de slag met een gezellige paasbrunch. Gezellig aanzitten aan een mooi gedekte tafel met allerlei lekkers met familie en/of vrienden. Leukste is natuurlijk als iedereen iets te eten meebrengt. Glaasje Prosecco erbij, chocolade eieren verstoppen voor de kinderen en Pasen kan niet meer stuk.
Recepten voor paasbrunch tijdens de paasdagen
Op de Allerhande site tref je hiervoor hele handige en lekkere recepten aan. Zoals de scones, de zalmboter en heerlijke zalm en sandwichrepen. Op de site van kookjij.nl tref je nog veel keus aan lekkere eierrecepten aan. En mocht je nog uitgebreider te werk willen gaan met Pasen, kijk dan eens op deze paasrecepten.net.
Tips voor een simpele Paasbrunch:
- Verse broodjes of afgebakken broodjes, croissants en matzes
- Paasstol of krentenbrood
- Diverse soorten hartig beleg, zoals kaas, ham, roomkaas en gerookte zalm
- Roomboter op kamertemperatuur en in een paasvorm, eerlijke jam, suiker (voor de matzes)
- eieren, natuurlijk zelf gekleurd
- Roerei of omelet
- Koffie, thee, appelsap en jus d’orange of andere vruchtensappen
- Verse fruitsalade, zelfgemaakt met stukken vers gesneden fruit
- Prosecco (mousserende witte wijn)