U bevindt zich hier: Home » hobby » Handen schoon na snijden chili peper

Handen schoon na snijden chili peper

Geschreven door Elenea
Handen schoon na snijden chili peper

Bron foto: desk7.net/wallpapers

Handen schoon na snijden chili peper. De zaadlijsten en zaadjes van de chilipeper bevatten een “heet” bestandsdeel. Om dit van je handen te wassen werkt niet omdat dit bestandsdeel niet oplosbaar is in water.

Handen schoon na snijden chili peper

De chilipeper is een vrucht die gerechten scherp van smaak maakt en vaak Spaanse peper genoemd wordt.

  •  TIP : Het hete bestandsdeel van de chili pepers is wel oplosbaar in olie, dus je handen goed invetten met olie of boter en daarna afspoelen met warm (NIET HEET) water is dé oplossing.

Je brengt veel gerechten op smaak met chilipeper, zoals soep, stoofpot, wokgerecht, salade en salsa. Als een gerecht te heet is blus je jouw mond met een beetje olijfolie in plaats van water, want de hete bestandsdelen lossen alleen op in olie.

Chili pepers zijn gezond voor hart en bloedvaten, verlagen de bloeddruk, voorkomen maagzweren, werken ontstekingsremmend, verhogen de weerstand, openen verstopte neus en bijholten en ze helpen bij het afvallen doordat ze de stofwisseling stimuleren en het hongergevoel en trek in zoetigheid onderdrukken. Wat wil je nog meer …… eten dus die chili pepers !!

 

 

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Sandra januari 19, 2012 - 7:31 pm

Dank je! Ik heb door mijn eczeem kloven in mijn handen en wist niet meer wat ik moest doen na het snijden van de pepertjes.

Reageer
margreet mei 8, 2017 - 11:27 am

ik was mijn handen ook wel eens met azijn of yoghurt, vind ik ook goed helpen

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com