U bevindt zich hier: Home » wonen en decoreren » doe het zelf allerlei » Idee voor babykamer en kinderkamer

Idee voor babykamer en kinderkamer

Geschreven door Elenea

Idee voor babykamer en kinderkamer. Zo af en toe kom je originele ideeen tegen bij vrienden en kennissen. De muur van de babykamer was als basis in een effen kleur geschilderd. Ze had een stuk behang gekocht met eendjes er op. Deze had ze heel netjes uitgeknipt en in een golvende lijn op de muur geplakt. Dat zag er heel grappig uit. Helaas heb ik geen foto, maar ik kon wel het behang vinden, klik voor een  eendjesbehang op kleurmijninterieur.com

Idee voor babykamer en kinderkamer

Of kies uit de behangbeesten van Inke.nl zoals een olifant, giraf, krokodil, struisvogel, aap, neushoorn of leeuw. Kies op Inkes site jouw behangetje en Inke heeft de wilde beesten heel secuur voor je uitgesneden.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Heidi oktober 7, 2009 - 8:21 pm

hallo…

wij gaan verhuizen. en ik zat er ook aan te denken om voor onze dochter een dier of iets uit behang te halen.
heb jij evt nog een idee?
onze dochter is een half jaar.

groetjes heidi

Reageer
Elenea oktober 8, 2009 - 4:53 pm

Leuke figuren, zoals een olifant, een hart, een klaver, een aap etc…., uit behang snijden of knippen is een leuk idee voor de kinderkamer. Klik voor voorbeelden en inspiratie op : http://hobby.blogo.nl/2009/05/15/idee-voor-babykamer-en-kinderkamer/

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com