Gerelateerde artikelen

  • Kamerplant wordt volgroeide boom Kamerplant wordt volgroeide boom
  • Verrassing schrijven op glas of spiegel Verrassing schrijven op glas of spiegel
  • Fietswiel recyclen tot kroonluchter of lamp Fietswiel recyclen tot kroonluchter of lamp
  • Poezieplaatjes op de muur is origineel Poezieplaatjes op de muur is origineel
  • Muur decoreren met gratis klok sjabloon Muur decoreren met gratis klok sjabloon
  • Inspiratie muur achter je bureau tips Inspiratie muur achter je bureau tips
hobby

Idee voor babykamer en kinderkamer

Idee voor babykamer en kinderkamer. Zo af en toe kom je originele ideeen tegen bij vrienden en kennissen. De muur van de babykamer was als basis in een effen kleur geschilderd. Ze had een stuk behang gekocht met eendjes er op. Deze had ze heel netjes uitgeknipt en in een golvende lijn op de muur geplakt. Dat zag er heel grappig uit. Helaas heb ik geen foto, maar ik kon wel het behang vinden, klik voor een  eendjesbehang op kleurmijninterieur.com

Idee voor babykamer en kinderkamer

Of kies uit de behangbeesten van Inke.nl zoals een olifant, giraf, krokodil, struisvogel, aap, neushoorn of leeuw. Kies op Inkes site jouw behangetje en Inke heeft de wilde beesten heel secuur voor je uitgesneden.