Gerelateerde artikelen

  • Kinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennen Kinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennen
  • Stof afbinden en verven in de magnetron Stof afbinden en verven in de magnetron
  • Patroon rechte broek en harembroek naaien Patroon rechte broek en harembroek naaien
  • Collectie collages Ellen Figee om te inspireren Collectie collages Ellen Figee om te inspireren
  • Vlieger maken met grote plastic draagtas Vlieger maken met grote plastic draagtas
  • Blote vrouw collage ter inspiratie met tips Blote vrouw collage ter inspiratie met tips
hobby

Fotomozaiek zelf maken via PC en laptop

Fotomozaiek zelf maken via PC en laptopFotomozaiek zelf maken via PC en laptop. Alles kan en je bent zelf de kunstenaar! Iedereen kan gemakkelijk en snel via de PC of laptop een uniek aandenken maken van o.a. alle vakantiekiekjes bij MyMoza.com

Fotomozaiek zelf maken via PC en laptop

Met deze tool maakt iedereen zelf een uniek fotomozaïek. De mogelijkheden zijn eindeloos en het gebruiksgemak staat voorop. Een tool waarmee iedereen op een simpele manier fantasieën tot leven kan brengen. Mymoza is gratis te downloaden en als je tevreden bent over de fotomozaïek kan je deze bestellen op canvas of als poster. Mymoza is vernieuwend in Nederland en is erg leuk om mee te spelen.

  • Bekijk de voorbeelden onder dit artikel door erop te klikken en/of voorbeelden bekijken bij mymoza.com
  • Zelf ervaren hoe eenvoudig het maken van een fotomozaïek is, klik dan op de onderstaande YouTube demo video

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?