U bevindt zich hier: Home » hobby » Fotomozaiek zelf maken via PC en laptop

Fotomozaiek zelf maken via PC en laptop

Geschreven door Elenea

Fotomozaiek zelf maken via PC en laptopFotomozaiek zelf maken via PC en laptop. Alles kan en je bent zelf de kunstenaar! Iedereen kan gemakkelijk en snel via de PC of laptop een uniek aandenken maken van o.a. alle vakantiekiekjes bij MyMoza.com

Fotomozaiek zelf maken via PC en laptop

Met deze tool maakt iedereen zelf een uniek fotomozaïek. De mogelijkheden zijn eindeloos en het gebruiksgemak staat voorop. Een tool waarmee iedereen op een simpele manier fantasieën tot leven kan brengen. Mymoza is gratis te downloaden en als je tevreden bent over de fotomozaïek kan je deze bestellen op canvas of als poster. Mymoza is vernieuwend in Nederland en is erg leuk om mee te spelen.

  • Bekijk de voorbeelden onder dit artikel door erop te klikken en/of voorbeelden bekijken bij mymoza.com
  • Zelf ervaren hoe eenvoudig het maken van een fotomozaïek is, klik dan op de onderstaande YouTube demo video

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Bas juli 10, 2009 - 4:12 pm

Ik heb de tool gedownload en ben gelijk aan de slag gegaan. Ik moet zeggen; dit werkt echt super gemakkelijk! Erg leuk!

Reageer
Guido juli 10, 2009 - 4:51 pm

Leuk initiatief en de tool ziet er makkelijk uit. Ga ik zeker gebruik van maken.

Reageer
koen juli 10, 2009 - 8:23 pm

Met de lancering van MyMoza.com is er eindelijk een tool waarmee u zelf makkelijk en snel een unieke fotomozaïek kunt creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos en het gebruiksgemak staat bovenaan. Een tool waarmee iedereen op een simpele manier fantasieën tot leven kan brengen en zelf de kunstenaar kan uithangen, zonder daarbij vieze vingers te krijgen.

Vanachter uw PC of laptop kunt u via MyMoza.com van al uw vakantiekiekjes een uniek aandenken maken of van uw vrienden een portret van uzelf opbouwen. U kunt ook met alle covermodellen uw ideale partner creëren of van alle oud-spelers van uw favoriete club een topspits uitbeelden. Alles kan en u bent zelf de kunstenaar!

Reageer
inez juli 14, 2009 - 5:01 pm

Ik heb net een mozaik gemaakt voor mijn moeder. Super! snel en orgineel. Leuk kado!

Reageer
nikki juli 15, 2009 - 3:18 pm

Top site! ben via mymoza’s blog hier gekomen. Goed dat jullie deze jongens met hun site in de kijker spelen! Verdienen ze wel.
Gr, N

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com