U bevindt zich hier: Home » moeders » Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften

Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften

Geschreven door Elenea

Boeken kaften tips en werkuitlegBoeken kaften tips en werkuitleg. Misschien zijn de meeste scholen al weer begonnen, maar wie nog niet zo ver is, heeft nog een frustrerend klusje te klaren: BOEKEN KAFTEN…..

Boeken kaften tips en werkuitleg

Soms kan je de kinderen flink matsen: je legt de stapel (!!) boeken voor de tv, je volgt een slechte serie met een half oog, je neemt een drankje erbij en je gaat de boeken kaften. Als de kinderen bijvoorbeeld thuiskomen van een zeilkamp, zijn ze bij thuiskomst blij verrast. Ze zullen zeker verbaasd zijn dat je dat zomaar voor ze hebt gedaan (en jijzelf ook).

Wie niet meer weet hoe het moet of toch haar kind zelf laat werken, zijn hier wat tips te vinden.

Goed schooljaar gewenst!

 

Gerelateerde artikelen

3 reacties

Jeanet september 1, 2009 - 11:51 am

Dit jaar heb ik de kinderen ook gematst; ik heb van die rekbare boekenkaften besteld via internet bij http://www.boekenkaften.nl. Ik had ze al eens eerder ergens gezien, geloof bij de Hema of V&D, maar deze zijn veel leuker en helemaal niet zo gek duur. De boeken waren zo gekaft en deze kaften gaan veel langer mee dan met kaftpapier! Ook voor de boeken met een slap kaft die de boeken steeds vaker hebben verkopen ze harde kaften erbij. Ik vind het een uitkomst! Misschien ook een idee voor jou Moniek, als het kaftpapier er halverwege het schooljaar afligt, wat ik niet hoop voor je, wat een werk alle boeken kaften voor 2 kinderen!
Groetjes,
Jeanet

Reageer
student EC september 2, 2009 - 7:31 pm

laat het ze gewoon zelf doen, leren ze wat van en maak je ze minder afhankelijk van je.

Reageer
Charlot september 7, 2009 - 3:09 pm

Hi Moniek, wat een ijver zeg. Ik ken dat 😉 Zelf ben ik er ook nog eens voorstander van om overal en dus zeker op (dure) schoolboeken je naam op te zetten. Nu heb ik via http://www.labelenco.com handige naamlabels besteld, in ‘super’-formaat. Deze zijn groot genoeg om al je gegevens op te hebben. Geen gedoe meer met markers ofzo. Misschien een goede tip?!

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com